Nejste přihlášen/a.
Ahoj,podle čeho mám zvolit grafickou kartu? Nebo-li jaké parametry(označení) musím dodržet. Základní desku mám Foxconn A690VMMA-RS2H,AM2,AMD690V+SB600,LAN,5,1,VGA+PCIe,mA,3,12,2
Ahoj ,aby pasovala záleží na celé sestavě. Tak že, tvé CPU-zdroj-velikost RAM -je? Ale podle ty desky budem hledat graf.do PCI-ex16...
Velikost RAM3GB,CPU AMD Atlhon 64 X2 Dual Core Procesor 6000+ ,Zdroj ATX 350W pro p4-ColorsIT 8cm fan,retail
Ta deska by měla zvládnout v podstatě libovolnou PCIe kartu, ale zdroj je dost, dost slabej. S tím by mohly být problémy. Obvykle je ale u těch karet i napsáno, že vyžadují nějaký konkrétní minimální výkon zdroje. Ale stejně, pro nějakou lepší kartu to bude chtít lepší zdroj, o tom není podle mě pochyb.
Tak stím zdrojem by to mohlo být lepší. CPU by se dalo honit lepší graf.kartou. Tak pokud bych měl tento zdroj bral bych něco z tohoto: graficke-karty.heureka.cz/... v podáni N-vidie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.