Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft word - bílé pozadí u textu při copy

Od: wordcopy odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, ve Wordu umim v pohodě ale nemůžu se toho zbavit. Možná to může být formátování z Wiki ale to asi ne. Zkoušel jsem dát zvýraznění žloutý a pak bez barvy ale žádný efekt pak jsem zkusil i stínování pak jsem zkusil odstranit formát a taky to nepomohlo tak jsem zkusil zkopírovat text do editpad.org a zkopírovat a taky to tam bylo, čím by to mohlo být přišel jsem na to tak že jsem použil obrázek v alfa kanálu ale ten text kvůli tomu bílému zvýraznění tam třeba půlka postavy popřípadě loga chybí. Děku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Co po vložení do wordu v pravém dolním rohu rozkliknout tu ikonu a vybrat Zachovat pouze text?

wordcopy
hodnocení

to by nepomohlo - zajímavé je že když se tam vložý i jedno písmeno tak se všechno předělá do toho bílého pozadí, a už to nejde odstranit - dokonce když sem udělal nový word soubour a napsal tam lol lol lol lol nekolikrat (nic jineho me nenapadlo) tak se to ten format prevedl na vše ale vyřešil jsem to tím že jsem text vložil do textovýho dokumentu a následně vložil zpět do wordu - zajimavé je že online editor nepomohl... dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]