Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Titulky u mkv

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Ví někdo, proč mi Windows Media Player při přehrávání souboru s příponou . mkv nezobrazuje titlky uložené v souboru s příponou . srt. když u jiných souborů s příponou .avi to umí? Jak to udělat, aby se titulky zobrazovaly?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

WMP to myslím nedokáže.Tohle jo... slunecnice.cz/...

doplněno 08.12.11 14:15:

Já jsem tedy ve WMP titulky srt nikdy nerozchodil...

doplněno 10.12.11 21:43:
Azureus Vuze Media Player
BS.Player
The Core Media Player
CorePlayer Mobile
The Core Pocket Media Player
GOM Player
GStreamer
HandBrake
jetAudio
The KMPlayer
Media Player Classic
MPlayer
Splash PRO
Totem Movie Player
VLC media player
VSO Software
Xbox Media Center
xine
Zoom Player
SMPlayer
Tohle všechno Matrosku podporuje...Je tam i můj VLC...
doplněno 10.12.11 21:44:

:)Že toho je,co?

hodnocení

Mě právě zmátlo, že při přehrávání souborů s příponou .avi normálně titulky WMP přehrává! Jenže ta Matroska je prý nějaký kontejner, kde je ten soubor .avi nějak schován a tak to ten WMP neumí. Na druhé straně té Matrosce stačí na celý film 360 MB!

hm*

AVI je taky kontejner. AVI se do Matrojšky nedává.

Jestli máte vhodný editor, zkuste dát titulky dovnitř (do Matrojšky). Kdyby nic jiného, aspoň budou pěkně pohromadě se zbytkem.

Celková velikost souboru na kontejneru moc nezávisí, ta závisí hlavně na objemu vložených dat. Objem vložených dat záleží na kvalitě a použitém formátu (kodeku). Ne každý formát jde kamkoliv (do jakéhokoliv kontejneru) strčit.

hodnocení

Díky za radu, ale to než se patlat s editorem (který jednak nemám, neznám a bude asi placený:)), tak si ten film radši přehraji VLC Playerem, který jsem si už nainstaloval.

hm*

Jsou editory svobodné, nebo aspoň volné, které to dovedou. Ale samozřejmě když stačí přehrátí VLCčkem, je to bez práce.

jaroslaw
hodnocení

0x

Já používám Media Player Classic

translate.google.com/...

je výborný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]