Nejste přihlášen/a.
Ví někdo, proč mi Windows Media Player při přehrávání souboru s příponou . mkv nezobrazuje titlky uložené v souboru s příponou . srt. když u jiných souborů s příponou .avi to umí? Jak to udělat, aby se titulky zobrazovaly?
WMP to myslím nedokáže.Tohle jo... slunecnice.cz/...
doplněno 08.12.11 14:15:Já jsem tedy ve WMP titulky srt nikdy nerozchodil...
doplněno 10.12.11 21:43:Že toho je,co?
Mě právě zmátlo, že při přehrávání souborů s příponou .avi normálně titulky WMP přehrává! Jenže ta Matroska je prý nějaký kontejner, kde je ten soubor .avi nějak schován a tak to ten WMP neumí. Na druhé straně té Matrosce stačí na celý film 360 MB!
AVI je taky kontejner. AVI se do Matrojšky nedává.
Jestli máte vhodný editor, zkuste dát titulky dovnitř (do Matrojšky). Kdyby nic jiného, aspoň budou pěkně pohromadě se zbytkem.
Celková velikost souboru na kontejneru moc nezávisí, ta závisí hlavně na objemu vložených dat. Objem vložených dat záleží na kvalitě a použitém formátu (kodeku). Ne každý formát jde kamkoliv (do jakéhokoliv kontejneru) strčit.
Díky za radu, ale to než se patlat s editorem (který jednak nemám, neznám a bude asi placený), tak si ten film radši přehraji VLC Playerem, který jsem si už nainstaloval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.