Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr jména v Kontaktech Outlook

Od: mic odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím o radu jak upravit tabulku : \ Vybrat jména: Kontakty\, která se otevře po následném vyklikání :

Outloock - Pošta - Nová zpráva - Komu ...

zde jsou přednastaveny (nabídnuty) pouze varianty výběru : 1 - Jméno; 2 - Více sloupců

ale já mám v \Kontaktech\ mnohem víc jak 100 adres a pak výběr z těch 2 variant, kde doslova \lovíte\ jména ze seznamu je zdlouhavý a nepřehledný. V kontaktech mám jména rozděleny do kategorií. Potřeboval bych, aby jsem ve vaiantě výběru \Komu odeslat novou zprávu\ namísto \Jména\ mohl zadat výběr ze setřídění jmen dle \Kategorie\ nebo variantně dle třídění \Zařadit jako\, tak jak to mám připraveno v Kontaktech (jména řazena dle odborností, příslušností k firmám, apod.)

Předem děkuji za odpověď

Milan

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tabulku nelze upravit. Ale proč nevyužíváte právě tu volbu "více sloupců"? Vždyť tam pak do vyhledávacího pole můžete napsat naprosto cokoliv, co máte uvedeno u jakéhokoliv kontaktu a ono Vám ho to vyhledá. To je opravdu ručně vyhledáváte mezi stovkami kontaktů? To snad ne ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]