Nejste přihlášen/a.
0x
Děkuji za radu, ale počítač je fungl nový a i když mám hru nainstalovanou a vložené CD, hry nejdou spustit.
Asi takhle, zkus tady klukům popsat co nejpřesněji svoji činnost, i to jaký používáš systém ("železo" i programy - procesor, paměť, typ vypalovačky, operační systém, stáří počítače, jestli to dělalo problémy odjakživa, nebo došlo k nějaké změně - prostě co Tě napadne, i kdyby se ti to zdálo naprosto bezvýznamné)
Můj dotaz například směřoval ke zjištění, jestli ti funguje mechanika.
Ta hláška, co se objevuje, znamená, že to nedokáže přečíst balík se soubory. V jakém tvaru ty soubory na CD/DVD jsou? Možná jsou zabaleny do balíčku (soubory *.rar?) a tvůj počítač nemá prográmek, kterým by je dokátzal rozbalit. To všechno nezjistíme, dokud nám neřekneš více.
Snad jsem ti vysvětlil, co to znamená, že dáváš málo informací...?
Hezký den.
Díky, že se mi snažíte poradit, já tomu fakt hodně málo rozumím. Počítač je starý ani ne půl roku, máme windows XP, INTEL P4 524, RAM 1GB DDR2, opisuju to tady z papírů k počítači. Ty hry dělají problémy od začátku, jinak vše funguje v pohodě, třeba DVD z filmem to přehraje normálně.
Kde zjistím, v jakém tvaru jsou ty soubory? Díky
Vložit CD/DVD do mechaniky, klepnout pravým myšítkem na ikonu mechaniky (chvilku trvá, než se disk"načte") a dát volbu"otevřít". Popiš potom, co to udělalo. Pokud možno přesně. Já se domnívám, že chyba bude v discích - to mi buď potvrdíš, nebo vyvrátíš popisem výšeuvedené činnosti. Buď budou poškozené, nebo mohou být špatně vypálené - podívej se, jestli nejsou podřené.
Hezký den.
A myslím, žes klepl(a) na "otevřít v programu", nikoli "otevřít". Jestli se plet, takl by tam měla být ještě někde volba, která bude mít v názvu "..zobrazit soubory". Potom zkus tohle.
Ty hry máš nainstalované?
At zkouším co zkouším, v horším případě to neudělá nic a v lepším mi to napíše could not read packfile.
A když dáš plnou instalaci a pak to spustíš přes zástupce na ploše případně ve start / programy?
Další věcí je to že by mě zajímalo co máš za operační systém a v účtu s jakym oprávnění se to pokoušíš spustit (start/nastaveni/ovladaci panely/uzivatele a ktere opravneni je u uzivatele pod kterym jedes)
ahoj, když to spustím, píše to, že to neumí rozbalit.
Máme Windows XP a tou další otázkou myslíš uživatelské účty? Jestli ano, tak tam mám akorát svůj uživatelský účet. Měli jsme tu známého, který tomu trochu rozumí a tomu se podařilo zprovoznit jednu jedinou hru, jenže sám neví jak. Ostatní stále nejdou.
Antivir zaktualizuj a zkus to projet znovu, případně i v nouzovém režimu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.