Nejste přihlášen/a.
Přeji Všem hezký den,
Poradí mi prosím někdo s instalací tiskárny HP Desk Jet F2480. Mím problémem je, že spustím instalaci z dodaného CD k tiskárně. Vše probýhá bez problémů až do chvíle, kdy si program řekne o připojení tiskárny. Jakmile ji připojím tak počítač zjistí nějaké zařízení na USB, ale tvrdí, že je to neznámé zařízení. Tudíž ani instalační program neví, že je tiskárna připojena a nenainstaluje ji.
Instalaci jsem zkoušel jak na WIN XP Home tak i ve WIN7. V obou případech jsem bohužel dopadnul stejně. Tiskárna bezproblémů běží na jiném počítači s OS WIN XP.
Můžete mi prosím někdo poradit.
Díky.
Našel jsem,že ta tiskárna pracuje na XP Profesional.Nebude problém v tomto?
doplněno 08.12.11 00:34:Píšou jen tyto systémy,sedmička tam taky není..32/64bitový systém Windows Vista®; 32bitový systém Microsoft® Windows® XP (SP1 nebo novější, 32bitový); Mac OS X v10.4, v10.5
doplněno 08.12.11 11:24:sopta,napslal jsem to,co jsem našel.A proč si tedy nezkusíš stáhnout ovladače na USB port?Otázka chvilky.A hned budeš vědět .Podívej se do Správce zařízení,jestli u USB nesvítí někde žlutý vykřičník.A délka kabelu?No...
wIn 7 jsou zcela urřitě podporavány. Je pro ně na stránkách HP ovladač. Já si myslím, že není problém na straně tisárny nebo ovladačů, ale v počítači. Není možné, že by bylo potřeba nainstalovat nějaký novější ovladač pro USB port. Nebo, že by byl kabel USB příliš dlouhý(jeto originální kabel). Ony totiř Winy nedokážou rozpoznat, že mají přípojenou tiskárnu. Tvrdí, že je přípojeno neznámé zařízení.
Záhada vyřešena .
Připojil jsem tiskárnu USB kabelem od jiné tiskárny a vše funguje OK. Ale i tak jeto dost zajímavé. Původní originální USB kabel od HP je dlouhý 2m. Já jsem ji připojil jiným originálním kabelem od HP o délce 3m. Což je trochu divné zě?
Jediné vysvětlení je, že původní originální kabel je šmejd a pánové od HP to pěkně odfláknulí. Ten kabel se kterým mi tiskárna funguje je starý cca 8let. A ten nefunkční necelé 2roky. To se totiž šetří, šetrí a šetří a pak jsou jen problémy.
Děkuji všem za snahu mi pomoct.
S pozdravem Sopťa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.