Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu detekovat tvůj grafický systém

Od: tomino17 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím Vás, neví někdo co znamená tahle hláška: Nemohu detekovat tvůj grafický systém.

skáče mi to při spouštění hry. Hra samozřejmě nejde. Děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickfighter*
hodnocení

0x

hm vypadáto ,že tvoje grafická karta nepodporuje novou hru

a co je to za hru?

tomino17
hodnocení

ale, vyhrabal jsem někde Age of Empires II.

nickfighter*

hm a jaký máš operační system?

thomino*
07.12.11 21:46
hodnocení

XPéčka.

dzordz*
hodnocení

0x

Jiné hry fungujou?

V první řadě to opatchujte na poslední verzi. Pak bych to zkusil spustit v režimu kompatibility pro win98se a zakázal témata (nebo jak se to tam jmenuje), případně i snížil rozlišení a barvy.

thomino*
hodnocení

0x

Vážení, ja to asi vzdávám. tohle je na mě moc. Stáhnul jsem Age of empires z netu v .RAR. a tady začína problém že nevím co stím, žádná ikona instalace, nic. za 2.: instalece z CD se kousne v 11% na nějaký chybě a za 3.: když si Age... zkopíruju z jiného PC tak to napíše již výše zminovanou chybovou hlášku. za 4.: přes sdílené soudory mezi PC to taky nejde. a za 5.: když jsem myslel že to půjde přes hamachi, tak jsem v podstatě skončil na vytvoření sítě ale jak rozběhat hru mezi 2 PC nevím.

Jinak rádcům děkuji za ochotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]