Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už asi 14 dní mi nefunguje chat na facebooku. Už opravdu nevim, kdo by mi poradil co mám dělat pořád mi to píše "Chat na facebooku nefunguje kvůli technickým problémům". Můžete mi poradit, jestli se dá facebook něják zaktualizovat nebo tak něco? Nebo někde něco nastavit, aby mi ten chat fungoval? Předem díky za radu!
Sice tomu moc nerozumím,ale myslim,že internetový prohlížeč mám Internet Explorer číslo asi 8 a operační systém nevim (nevim kde to zjistim). Ale počítačem to nejspíš nebude,protože ať svůj facebook otevřu na jakémkoliv počítači, tak prostě ten chat nefunguje a čeho jsem si ještě všimla - ostatní mají facebook už zase novější v tom,že na pravé straně v tom sloupci nad chatem mají různou aktivitu přátel (kdo co okomentoval a tak),ale já to pořád nemám,tak jestli i tohle hraje nějákou roli..?
Operační systém budete mít pravděpodobně WIndows XP. Kdyžtak na klávesnici si stiskněte klávesu s logem WIndows /mezi Ctrl a Alt/ a záreveň PrintScreen /též PrtScr/, která je v pravém horním rohu klávesnice. Tam vše uvidíte.
Ale jestli jak píšete, že když facebook otevřete na jakémkoliv počítači a ten chat nefunguje, tak bych asi kontaktoval podporu Facebooku.
Já Facebook, naštěstí, nemám a nepoužívám, tak má o starost míň
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.