Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátové připojení

Od: slaugter odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěl jsem si nastavit bezdrátové Wi-Fi připojení, mám doma ADSL modem ZyXEL a nemůžu se dostat výchozím heslem do webové správy ADSL modemu, heslo mi to nevezme a nepustí mě to dál... je možné, že se tam někdy heslo dávalo, ale rozhodně se to nastavení nedodělalo... co mám udělat, aby tam fungovalo výchozí heslo? Jedná se o to, že to funguje asi jenom při prvním zapnutí, pak už ne a vůbec nevím jaké heslo tam mohlo být :(

Předem díky za rady :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

1x

A nechceš jiný router? Mám tu Linksys, co uměl rychlost 6Mbyte a protože jsem přešel na 25MBt, tak nevím co s tím. Za poštovné, nebo zadara, když si ho vyzvedneš osobně.

slaughter

nn díky, já mám nějak 8MB a zatím je to v pohodě, akorát jak jsem předtím nastavoval tu síť tak tam bylo nějaké heslo... ale je to super nabídka :)

ahasver4*
hodnocení

0x

Tuším,že admin.

doplněno 07.12.11 15:10:

...je to heslo...

doplněno 07.12.11 15:26:

Ani takto ne?...

Bezdrátové připojení

tesyk*
hodnocení

0x

zkoušel jste login: admin, heslo: admin?

olaf71*
hodnocení

0x

měl by jít vyresetovat zezadu malým knoflíkem, pak se nastavý vše znova se základním heslem 12345678

slaugter
hodnocení

Tak zkoušel jsem heslo "admin" i "12345678" a ani jedno nefunguje...

hodnocení

0x

Zezadu zmacknout tlacitko reset -> drzet jej min.5 vterin -> to provede tovarni nastaveni, kde pak login i heslo je "admin"

Pokud Vam to nebere, zkuste pro zkousku vypnout osobni firewall (Eset, AVG, Microsoft, ... )

slaughter

Už je to dobrý, měl jsem to nějaké ty vteřinky podržet když jsem to resetoval, jinak díky moc všem za rady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]