Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi spustit žádná hra

Od: helemesekdopaknese odpovědí: 4 změna:

Na svém pc s win xp (notebooku) mi nefunguji hry před mesícem jsem ješte pařil pak jse si čistil komp a vuala nejde nejde spustit hra at už je crackla z netu at už je stažena ja free at už je legalne s cd vždy po instalaci spusti a chyba chyba chyba ...a předtim mi to vždycky šlo!nevíte co mi v pc muže chybet ptejte se a ja vám odpovím zdali to v pc mám:) a společne se dopátráme k tomu co mi tam z 90% chybý dekuji kdo to se mnou začne řešit ani nevite co toje nic si nezahrat (tak rad bych zas pařil NFS atd.:(((((((((((((

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jakou chybu ti to vypisuje?

tartaros*
hodnocení

0x

mohlo se stát, že když jsi čistil počítač, mohl si vymazat nějaký soubor, který podporoval hry-grafiku, nebo si vymazal nějaký soubor ve hrách, který obsahoval grafiku nebo něco.

kangaroo*

Taky to vidim prvotně na ovladač grafiky a directX.

praivo*
hodnocení

0x
"...co mi tam z 90% chybý..." - Chybí ti základní znalost pravopisu, nedá se to číst. Přepiš to znovu - bez pravopisných chyb a s uvedením základních informací jako znění chybové hlášky nebo její kód, jestli máš aktualizovaný OS atd...
doplněno 18.01.13 20:57:

V hlasování jsem kvůli nečitelnosti zvolil poslední možnost - jen mi to sebralo víc než 20 s.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]