Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuky ve Windows

Od: ram® odpovědí: 3 změna:
Chtěla bych se zeptat, jak mám vypnout zvuk na počítači, který se mi ozývá, když přecházím mezi jednotlivými okny či složkami, děkuji za radu,

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nastavení všech zvukových efektů Windows se provádí v ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - Zvuky. Tam si nastavíš a povypínáš co potřebuješ.
ram®
hodnocení

bohužel nevím konkrétně co mám udělat , protože jsem zkoušela různě a ještě se mi to nepodařilo

mireczek*
hodnocení

0x
Start->Ovládací panely->Zvuky a zvuková zařízení->záložka Zvuky->Události programů: klikneš na úplně poslední položku Zahájení navigace (je potřeba se k ní dorolovat) a zrušíš k ní přiřazený zvuk, toť vše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]