Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně monitoru k pc, jaké hodnoty by měl mít a naopak. Na internetu jsou některé LCD velice odlišné, zatím mi padl do oka tento: alza.cz/... a tento: alza.cz/...
opravdu si nevím rady, jaký by byl lepší. Bylo by to pro domácnost, tzn. hlavně web, filmy... jen zřídka hry.
Děkuji všem
No ten Philips má VGA kabel, takže máte-li starší grafickou kartu v počítači, která má zdířku na tento kabel, budete si muset vzít ten Philips. A líbí se mi na něm i ty repráčky. Jediné, co bych vytkl je o něco větší odezva, ale to jsou "jen" milisekundy.
Takže já bych vzal ten Philips. Sice se Samsungovými monitory mám zkušenosti výborné, ale mezi těmi dvěma bych si vzal opravdu toho Philipse.
Grafickou kartu už mám novější co podporuje DVI kabel, mohl bych propojit LCD s PC pomocí HDMI kabelu? jaký je rozdíl oproti DVI, je to znatelně lepší?
a ještě bych se chtěl zeptat na rozdíl dvou monitorů je to monitor alza.cz/...
a monitor korunka.cz/...
Děkuji mnohorkát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.