Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a prosím o radu.Ráda se dívám na webkamery po celém světě.A moc hezké pokoukání je na webkamerách v Estonsku.Ale v poslední době,při zadání adresy - mms:tv.eenet.ee/ - se mi objeví hláška "Tato aplikace nebyla nalezena " a rada "Protokol v této adrese není platný.Zkontrolujte zda je správně zadaná adresa a aplikaci opakujte". A já si s tímto neumím poradit.PC znám jen uživatelsky,jsem důchodkyně a jsem s tímto v koncích.Potřebovala bych nějakou radu poskytnutou jako pro laika,ne moc odborně podanou.Měla jsem tu už i opraváře a když odešel,stejně to nešlo.Děkuji.
Dobrý den, tuhle stránku vůbec neznám a adresa se mi zdá v jakémsi divném tvaru který také neznám (odkazujeme mě to na nějaký stream) ale jestli máte ráda online kamery tak tady se určitě vyřádíte earthcam.com/... Snad jsem alespoň trochu pomohl.
Zdá se, že jim teď některé kamery moc nejedou, buď nevysílají vůbec, nebo jen bílé pozadí.
Na eenet.ee/... a eenet.ee/... jsou některé uvedeny, ty s http na začátku se otevřou v prohlížeči, ty s mms se pokoušejí spustit váš přehrávač videí. Můžete tuhle mms adresu zkopírovat, ručně spustit windows media player, stisknout ctrl+U a vložit adresu. Mně teď aktuálně funguje jen ta wild boar webcam.
Když už jsme u toho, tak se mi líbilo například obhotel.com/... kde se dá kliknout, chvilku počkat, až na vás dojde řada, a pak máte půl minuty povoleno ovládání kamery na dálku, natáčení i zoom Celkem fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.