Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze spustit podpůrnou aplikaci

Od: najmarka odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny a prosím o radu.Ráda se dívám na webkamery po celém světě.A moc hezké pokoukání je na webkamerách v Estonsku.Ale v poslední době,při zadání adresy - mms:tv.eenet.ee/ - se mi objeví hláška "Tato aplikace nebyla nalezena " a rada "Protokol v této adrese není platný.Zkontrolujte zda je správně zadaná adresa a aplikaci opakujte". A já si s tímto neumím poradit.PC znám jen uživatelsky,jsem důchodkyně a jsem s tímto v koncích.Potřebovala bych nějakou radu poskytnutou jako pro laika,ne moc odborně podanou.Měla jsem tu už i opraváře a když odešel,stejně to nešlo.Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

Dobrý den, tuhle stránku vůbec neznám a adresa se mi zdá v jakémsi divném tvaru který také neznám :) (odkazujeme mě to na nějaký stream) ale jestli máte ráda online kamery tak tady se určitě vyřádíte earthcam.com/... Snad jsem alespoň trochu pomohl.

dzordz*
hodnocení

0x

Zdá se, že jim teď některé kamery moc nejedou, buď nevysílají vůbec, nebo jen bílé pozadí.

Na eenet.ee/... a eenet.ee/... jsou některé uvedeny, ty s http na začátku se otevřou v prohlížeči, ty s mms se pokoušejí spustit váš přehrávač videí. Můžete tuhle mms adresu zkopírovat, ručně spustit windows media player, stisknout ctrl+U a vložit adresu. Mně teď aktuálně funguje jen ta wild boar webcam.

hsdfh

Tohle hdtv.webcam.nl/... je dobré ...! :D

dzordz*

Když už jsme u toho, tak se mi líbilo například obhotel.com/... kde se dá kliknout, chvilku počkat, až na vás dojde řada, a pak máte půl minuty povoleno ovládání kamery na dálku, natáčení i zoom :) Celkem fajn.

ladinpraha*
hodnocení

0x

eenet.ee/...

Kamery, které tu vidím jedou. Pod WMP i VLC.

najmarka
hodnocení

Děkuji za odpověď.Ale z toho co jste mi napsal já nevím co mám udělat ,abych se mohla na obrázky z těchto kamer podívat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]