Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir floppy

Od: ttonda odpovědí: 4 změna:

počítač mi vyhazuje chybu C: Windowssystem 32 driverssfloppy.cz, Avast to najde, doporučí smazat, provedu smazání, ale po restartu to vyskočí znovu. Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na internetu jsou ze dneska plne diskuse na toto tema. Jedna se o falesny poplach.

forum.avast.com/...

doplněno 06.12.11 16:21:

Pro klid duše můžete tento soubor nechat otestovat online 40 antiviry zde a uvidíte, že Vám nahlasi, ze je soubor v poradku:

virustotal.com/...

ahasver4*
hodnocení

0x

Jestli Vás ta hláška otravuje tak projeďte v nouzovém režimu.. slunecnice.cz/...

Jestli je to nepatřičného,tak to najde a smaže navždy.Avast je pověstný falešnými poplachy.Ale jinak nic proti němu...

bena*

Super Antispyware je na spyware a adware, ne na rootkity.
Ano, můžu potvrdit, že se jedná o falešný poplach. Všichni si prosím zaktualizujte Váš avast!, byla vydána další aktualizace, která tento problém "otravuje" (mě už avast! nic nehlásí)

daddy
hodnocení

0x

Taky mi to dneska hlásilo tuhle věc.Po ověření,že to není to co se hlásí jsem to dal ignorovat a je to vyřešené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]