Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý počítač

Od: borovinsky1 odpovědí: 2 změna:

Jsem počítačový začátečník, mám nový ACER, počítač jde velmi pomalu přestože mám připojení 4 - 6 M. Bylo mi poraděno vyčistit počítač mechanicky a elektronicky, nic nepomohlo. Bylo doporučeno nainstalovat Everest home Edition. Na tom jsem zjistil na senzorech podivnou věc. Napájecí napětí:

Jádro CPU 1,39 V

+2,5 V 1,23 V a to se mi nezdá

+3,3 V 3,31

atd. Tam již vše odpovídá levé straně čísel. Ví někdo kde a jak hledat závadu? Děkuji a pěkný den. Borovinský Petr.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Trochu tady pleteš několik věcí dohromady. Je pomalý počítač nebo se ti zdá pomalé připojení k internetu? Jsou to dvě naprosto rozdílné věci. rychlost připojení k internetu si můžeš nechat otestovat na www.dsl.cz
PS: ta hodnota u 2.5 V je opravdu divná. Jestli to zvládnš, zkus ji ještě ověřit přímo v BIOSu.
borovinsky1
hodnocení

Pro SPIDER: Díky za radu, jde pomalu celé PC, internet samozřejmě také. Chyba je určitě v PC. pOKUSÍM SE NAJÍT CHYBU V biosU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]