Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s tiskem

Od: janca2508* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám doma tiskárnu HP deskjekt 2050 a chtěla jsem ji naplni cartrig inkoustem ale píše mi že jsou nelegální kazety naistalované přitom jsem inkoust kupovala přímo do této tiskárny ale ted mi odmítá tisknou nevíte co s ní mám dělat nedalo by se to nejak zablokovat to její rozpoznávání legalních a nelegálních kazet?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

vyhodit a koupit za 600 celou tiskarnu novou

valdik007*
hodnocení

0x

Nejsou legalni ci nelegalni, jsou inkoustové cartridge originalni od vyrobce tiskarny nebo doporucene vyrobcem tiskarny a neoriginalni, je mozne ze ta vase tiskarna tyto neoriginální odmítá. Pak je mozne ze mate kazety spatne vsunuté do tiskarny, nebo jste z nich neodtrhla kryci obal a nebo jsou vadne. Příčin může být nekolik.

babiznasss
hodnocení

0x

před nedávnem se mi stalo to podobné- nově naplněnou sadu odmítla tiskárna (taky HP)přijmout.Náplň jsem odnesla zpět do obchodu a prodavač uznal reklamaci z důvodu že je elektronicky špatná.Podrobně nevím ,protože jsem 100% laik.Doma jsem měla jiné dvě prázdné a ty při zkoušce tiskárna přijala.Takže je můžu nechat naplnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]