Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma tiskárnu HP deskjekt 2050 a chtěla jsem ji naplni cartrig inkoustem ale píše mi že jsou nelegální kazety naistalované přitom jsem inkoust kupovala přímo do této tiskárny ale ted mi odmítá tisknou nevíte co s ní mám dělat nedalo by se to nejak zablokovat to její rozpoznávání legalních a nelegálních kazet?
Nejsou legalni ci nelegalni, jsou inkoustové cartridge originalni od vyrobce tiskarny nebo doporucene vyrobcem tiskarny a neoriginalni, je mozne ze ta vase tiskarna tyto neoriginální odmítá. Pak je mozne ze mate kazety spatne vsunuté do tiskarny, nebo jste z nich neodtrhla kryci obal a nebo jsou vadne. Příčin může být nekolik.
před nedávnem se mi stalo to podobné- nově naplněnou sadu odmítla tiskárna (taky HP)přijmout.Náplň jsem odnesla zpět do obchodu a prodavač uznal reklamaci z důvodu že je elektronicky špatná.Podrobně nevím ,protože jsem 100% laik.Doma jsem měla jiné dvě prázdné a ty při zkoušce tiskárna přijala.Takže je můžu nechat naplnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.