Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zálohovat počítač

Od: kasandra70* odpovědí: 3 změna:

dobrý den,

prosím ještě o radu, jak správně zálohovat počítač?jaký je postup?a ještě jeden dotaz, chtěla byh si s táhnout nějkaý film na flešku, jak a z jakých stránek mám stahovat?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Přesný postup... support.microsoft.com/...

doplněno 04.12.11 20:50:

A na stahování je hodně stránek,jen bych dal pozor na zákon,počtěte si něco o stahování,ne všechno co jde je legální..:)

doplněno 05.12.11 01:17:

Na stahování filmů je výborný tento...Zadáte si adresu a stáhne se.Pokud je film zabalený,použijte WinRar.

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Záleží jeslti chcete zálohovat jen soubory /písničky, filmy, fotky, .../ nebo i systémové nastavení a programy.

Pokud jen soubory, stačí soubory prostě zkopírovat na flešku nebo vypálit na CD/DVD. Pokud i nastavení a programy, budete muset sáhnout po nějakém zálohovacím programu, například Macrium Reflect.

A co se týká filmů, tak pokud to budete mít jen pro vlastní potřebu, zkuste uloz.to

kasandra70*
hodnocení

děkuji

doplněno 11.12.11 16:37:

a na ulož. to je to zdarma to stahování filmů?zkoušela jsme to, a hlásí mi to zaplatit za to.

doplněno 11.12.11 16:44:

ještě, když si ten film stáhnu, a pak bych si ho chtěla pustitna televizi, tak je potřeba to stáhnout na flešku, můžete mi trošku popsat jak to přesně vše udělat.Děkuji

myslím, že uložit př. do dokumentu, a pak jen přetáhnout na flešku, je to tak?

doplněno 11.12.11 16:51:

je tam neomezené stahovánía omezené stahování,to neomezené se platí,a to omezené ne, a čas stahování u toho je strašně dlouhý, třeba hodinu, hledám to správně? a je to legální? moc děkuji za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]