Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
prosím ještě o radu, jak správně zálohovat počítač?jaký je postup?a ještě jeden dotaz, chtěla byh si s táhnout nějkaý film na flešku, jak a z jakých stránek mám stahovat?
Děkuji
Přesný postup... support.microsoft.com/...
doplněno 04.12.11 20:50: A na stahování je hodně stránek,jen bych dal pozor na zákon,počtěte si něco o stahování,ne všechno co jde je legální..
Na stahování filmů je výborný tento...Zadáte si adresu a stáhne se.Pokud je film zabalený,použijte WinRar.
Záleží jeslti chcete zálohovat jen soubory /písničky, filmy, fotky, .../ nebo i systémové nastavení a programy.
Pokud jen soubory, stačí soubory prostě zkopírovat na flešku nebo vypálit na CD/DVD. Pokud i nastavení a programy, budete muset sáhnout po nějakém zálohovacím programu, například Macrium Reflect.
A co se týká filmů, tak pokud to budete mít jen pro vlastní potřebu, zkuste uloz.to
děkuji
doplněno 11.12.11 16:37:a na ulož. to je to zdarma to stahování filmů?zkoušela jsme to, a hlásí mi to zaplatit za to.
doplněno 11.12.11 16:44:ještě, když si ten film stáhnu, a pak bych si ho chtěla pustitna televizi, tak je potřeba to stáhnout na flešku, můžete mi trošku popsat jak to přesně vše udělat.Děkuji
myslím, že uložit př. do dokumentu, a pak jen přetáhnout na flešku, je to tak?
doplněno 11.12.11 16:51:je tam neomezené stahovánía omezené stahování,to neomezené se platí,a to omezené ne, a čas stahování u toho je strašně dlouhý, třeba hodinu, hledám to správně? a je to legální? moc děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.