Nejste přihlášen/a.
Dobry den, potrebovala bych zrejme preinstalovat notebook, mam koupeny Lenovo G470, a zrejme jsem odpalila zvukove ovladace a buh vi co jeste. Pri koupi notebooku jsem nedostala instalacni cd, poradi nekdo, jak bych mohla asi nejdrive odinstalovat W7 a pak ho zase nainstalovat? Bez CD? Bez USB? da se to nekde stahnout?
Diky
W7 dej start napiš obnovit,vyber obnovit počítač nebo přeinstalovat systém windows,rozšířené metody ,přeinstalovat systém windows
Dá se stáhnout ze stránek Microsoftu ale budete potřebovat licenční číslo...Everest Vám řekne jaké je to Vaše...
doplněno 04.12.11 20:44:Nevím,co máte na mysli,Everest si nainstalujte a pak spusťte.Jestli si stáhnete ty widle,budete muset vypálit ISO a pak spustit instalaci,jestli myslíte tohle...
doplněno 04.12.11 20:47:Tady..
Dekuju, jdu na to, snad ne nezvoru... jeste se zeptam, musim predtim neco odinstalovavat nebo se to spusti automaticky?
Jestli se Vám povede z těch stránek Microsoftu stáhnout ten soubor,musíte si vypálit na DVD instalačku.Tu pak vložíte do PC a při instalaci použít právě ten kód,který Vám ukáže Everest.
I kdyby jste tam neměla nic,licenční číslo Vašich Windowsů by tam mělo být.
doplněno 04.12.11 20:59:V tabulce Licence..
Čirou náhodou, nemáš tam funkci Lenovo OneKey? Já to mám na U 165 a to je reinstal otázkou okamžiku. Vpravo nahoře nad klávesnicí mám malinkou dírku (červenou), tam zmáčkneš u vypnutýho notasu třeba tužkou ono tlačítko a naběhne instalace či oprava systému. Osobně vyzkoušeno a fakt to funguje jedna báseň.
A někde jinde? Co jsem teď tak zběžně se díval na netu tak G470 tuhle funkci má. Přečti si řádně návod.
no proto jsem tady, navod se mi cist nechce a stejne, i kdybych si ho precetla, tak se po dvou odstavcich ztratim, protoze nejsem tech. typ))... Jde mi vlastne jen o to, ze ackoliv jsem nainstalovala zvukove ovladace do notebooku, tak mi to porad hlasi, ze W7 nenalezl zadna zvukova zarizeni. V tydnu jsem pozadala o pomoc na PC pomoc online, kluci se mi na to divali pres teamveawer a stejne mi doporucili cely W7 nainstalovat znovu. Proto jsem tady, aby mi nekdo poradil, pokud mozno laicky vysvetlil, pripadne se mi na podival pres teamviewer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.