Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat W7?

Od: pistalka* odpovědí: 19 změna:

Dobry den, potrebovala bych zrejme preinstalovat notebook, mam koupeny Lenovo G470, a zrejme jsem odpalila zvukove ovladace a buh vi co jeste. Pri koupi notebooku jsem nedostala instalacni cd, poradi nekdo, jak bych mohla asi nejdrive odinstalovat W7 a pak ho zase nainstalovat? Bez CD? Bez USB? da se to nekde stahnout?

Diky

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

W7 dej start napiš obnovit,vyber obnovit počítač nebo přeinstalovat systém windows,rozšířené metody ,přeinstalovat systém windows

pistalka*
hodnocení

to uz jsem zkousela, ale chce to po me cd nebo instalacni disk.

ahasver4*

Dá se stáhnout ze stránek Microsoftu ale budete potřebovat licenční číslo...Everest Vám řekne jaké je to Vaše...

slunecnice.cz/...

doplněno 04.12.11 20:44:

Nevím,co máte na mysli,Everest si nainstalujte a pak spusťte.Jestli si stáhnete ty widle,budete muset vypálit ISO a pak spustit instalaci,jestli myslíte tohle...

doplněno 04.12.11 20:47:

Tady..

Jak nainstalovat W7?
pistalka*
hodnocení

Dekuju, jdu na to, snad ne nezvoru:)... jeste se zeptam, musim predtim neco odinstalovavat nebo se to spusti automaticky?

pistalka*
hodnocení

a kde mam prosim hledat to licenscni cislo?

pistalka*
hodnocení

tak to jsem mimo, ani nevim, co je to vyypalit ISO ((

ahasver4*

Jestli se Vám povede z těch stránek Microsoftu stáhnout ten soubor,musíte si vypálit na DVD instalačku.Tu pak vložíte do PC a při instalaci použít právě ten kód,který Vám ukáže Everest.

pistalka*
hodnocení

Everest jsem si stahla, ale software nenabizi...

pistalka*
hodnocení

pekny obrazek, ale ja tam nemam ani software.. takze mi to asi nepujde

ahasver4*

I kdyby jste tam neměla nic,licenční číslo Vašich Windowsů by tam mělo být.

doplněno 04.12.11 20:59:

V tabulce Licence..

pistalka*
hodnocení

tabulku Licence nemam , nevidim ji

Ty jsi si asi stáhla Everest verzi Home, viď? Ta neumí zobrazit licenční čísla, to umí verze Ultimate.

pistalka*
hodnocení

ano stahla, podle doporuceni a linku. takze si ted jdu stahnout everest Ultimate...

pistalka*
hodnocení

Ultimate chce ins klic. takze kdyz dam licence, je to vse zamknute a nic se neukaze

hodnocení

0x

Čirou náhodou, nemáš tam funkci Lenovo OneKey? Já to mám na U 165 a to je reinstal otázkou okamžiku. Vpravo nahoře nad klávesnicí mám malinkou dírku (červenou), tam zmáčkneš u vypnutýho notasu třeba tužkou ono tlačítko a naběhne instalace či oprava systému. Osobně vyzkoušeno a fakt to funguje jedna báseň.

pistalka*
hodnocení

nemam to nad klavesnici... ((

A někde jinde? Co jsem teď tak zběžně se díval na netu tak G470 tuhle funkci má. Přečti si řádně návod.

pistalka*
hodnocení

no proto jsem tady, navod se mi cist nechce a stejne, i kdybych si ho precetla, tak se po dvou odstavcich ztratim, protoze nejsem tech. typ))... Jde mi vlastne jen o to, ze ackoliv jsem nainstalovala zvukove ovladace do notebooku, tak mi to porad hlasi, ze W7 nenalezl zadna zvukova zarizeni. V tydnu jsem pozadala o pomoc na PC pomoc online, kluci se mi na to divali pres teamveawer a stejne mi doporucili cely W7 nainstalovat znovu. Proto jsem tady, aby mi nekdo poradil, pokud mozno laicky vysvetlil, pripadne se mi na podival pres teamviewer.

Tak se zkus překonat a přečti si to. Ono bude stačit si prohlídnout v návodu obrázek kde by to tlačítko mohlo být namalovaný kde je.

doplněno 04.12.11 22:25:

Co je tohle za tlačítko?

Jak nainstalovat W7? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]