Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
takže pokusím se upřesnit nadpis.. Budu za nedlouho potřebovat, sám si zhotovit (počítačově jsem poměrně zdatný) leták na formát A5, cca 5000 - 10000ks a někde nechat vytisknout...
Zajímá mě, jaký program (nejlépe free) je vhodný pro návrh takového letáčku, kde bude i nějaké foto, aby vypadal i profesionálně..
Poradíte něco dobrého, kromě Adobe Photoshop?
-
A druhý dotaz zní, kde takové množství nechat potom vytisknout? Znáte nějaký dobrý web, kde to levně vytisknout? Nebo se vyplatí jít s tím někde do města kde tisknou? Nebo na jaké tiskárně to vyjde nejlevněji, kdybych se rozhodl si tuhle tiskárnu koupit, něco kolem 30tis by stačilo?
Děkuji za každou radu...
Dá se to i v texťáku ... search.seznam.cz/...
co se týká tisku zásadně s tímto chodím do klasické tiskárny, popovídat si o papíru a dá se ukecat i cena.
Co v tomhle... porse.cz/...
doplněno 04.12.11 20:14:Tak ono je jich víc a snad by stačilo od těch progů demo na třicet dní..Jestli to není na dýl
vynechal bych domácí pokusy v tom množství, to prostě nemůže dopadnout dobře, myslím finančně. Teď nechávám dělat asi 70000 A3 a jestli si dobře pamatuji asi 25 hal jeden plus nějaká pětka za návrh.
Najdeš program zdarma, hodinu budeš spekulovat jak ho ovládat 500,-
další dvě hodiny tam budeš něco tvořit 1000,-
nemá to cenu, hoď do wordu nebo rukou na papír hrubou představu a vyraž do reklamky.
Partizánsky jsem to dělal tak do 500 kusů před lety.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.