Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na tisk letáků? A kde vytisknout

Od: michalll* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

takže pokusím se upřesnit nadpis.. Budu za nedlouho potřebovat, sám si zhotovit (počítačově jsem poměrně zdatný) leták na formát A5, cca 5000 - 10000ks a někde nechat vytisknout...

Zajímá mě, jaký program (nejlépe free) je vhodný pro návrh takového letáčku, kde bude i nějaké foto, aby vypadal i profesionálně..

Poradíte něco dobrého, kromě Adobe Photoshop?

-

A druhý dotaz zní, kde takové množství nechat potom vytisknout? Znáte nějaký dobrý web, kde to levně vytisknout? Nebo se vyplatí jít s tím někde do města kde tisknou? Nebo na jaké tiskárně to vyjde nejlevněji, kdybych se rozhodl si tuhle tiskárnu koupit, něco kolem 30tis by stačilo?

Děkuji za každou radu...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Dá se to i v texťáku ... search.seznam.cz/...

co se týká tisku zásadně s tímto chodím do klasické tiskárny, popovídat si o papíru a dá se ukecat i cena.

michalll*
hodnocení

V texťáku?

ahasver4*
hodnocení

0x

Co v tomhle... porse.cz/...

doplněno 04.12.11 20:14:

Tak ono je jich víc a snad by stačilo od těch progů demo na třicet dní..Jestli to není na dýl

danndy*
hodnocení

0x

Koupit si tiskárnu jenom na toto je pěkná blbost. Připrav si do v grafickém programu a výstup si dej třeba do PDF a mohu ti i doporučit firmu, kde to nejlevnější vytiskneš a případně ti pomůžou připravit tvoje podklady. Mám s nimi velmi dobrou zkušenost. Doporučuji.

nejlevnejsi-tiskoviny.cz/...

hodnocení

0x

Při tomto množství se Vám žádná domácí tiskárna nevyplatí...a každé slušné copycentrum Vám to vytiskne za pár korun.

aaaaaa*
hodnocení

0x

vynechal bych domácí pokusy v tom množství, to prostě nemůže dopadnout dobře, myslím finančně. Teď nechávám dělat asi 70000 A3 a jestli si dobře pamatuji asi 25 hal jeden plus nějaká pětka za návrh.

Najdeš program zdarma, hodinu budeš spekulovat jak ho ovládat 500,-

další dvě hodiny tam budeš něco tvořit 1000,-

nemá to cenu, hoď do wordu nebo rukou na papír hrubou představu a vyraž do reklamky.

Partizánsky jsem to dělal tak do 500 kusů před lety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]