Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění odrážek u okrajů

Od: gshcjv odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

nevíte náhodou jak odstranit tyto odrážky ve wordu. Označují oblast pro psaní. Vůbec nevim, jak je odstranit. Našla jsem že by mělo pomoct následující:

1) Nástroje > Možnosti a zobrazeni - moznosti tisku a weboveho zobrazeni a zrušit zaškrtnutí Kotvy objektu a Hranice textu (jenže toto jsem ani zaškrté neměla, takže mi to nepomlo)

2) Nástroje->Možnosti->Zobrazení, tam odškrtni možnost konce odstavců a hranice textu - toto zaškrté také nemám, takže toto také nefuguje.

Takže ani jeden z těchto způsobů to neodstraní, nevíte někdo jak by to mohlo jít dát pryč?

Děkuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

1x
V aplikaci Word se ve všech rozích stránky zobrazí značky okrajů nebo značky oříznutí:
http://support.microsoft.com/kb/839371/cs#

gshcjv
hodnocení

nějak se mi nevložil obrázek, takže další pokus

gshcjv
hodnocení

Takže obrázek asi nejde vložit. Našla jsem podobný problém na těchto stránkách, je tam i obrázek těch odrážek

pc-help.cz/...

dzordz*
hodnocení

0x

U mě ve 2003 teda první možnost - Hranice textu - funguje, dole mám vybráno klasicky Rozložení při tisku. Nemáte někde přepnuto nějaké zobrazení, ve kterém by byly umístěny napevno?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]