Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tato kopie systému windows není pravá

Od: indigo odpovědí: 13 změna:

Zdravím, jsem si vědom, že tato otázka se tu již několikrát objevila ale ikdyž jsem to zkoušel vyřešit tak to nešlo.

Mám legálně zakoupený windows 7 ale jednoho dne mi to z ničeho nic udělalo toto: Zčernala tapeta a nejde nastavit jiná, v pravém dolním rohu to píše- Windows 7

Sestavení 7601

Tato kopie systému windows není pravá

Nevíte čím to může být způsobené? Nestahoval jsem žádný špatný software ani nic co by mohlo poškodit PC. Neříkám, že jsem si nikdy nestáhl písničku ale nikdo není uplně "čistý"

Dá se to nějak opravit aby bylo vše OK?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máte licenční štítek WIN7 na PC/notebooku?

Je na štítku stejná verze, jako je verze systému nainstalovaná na PC/notebooku?

robert35
hodnocení

0x

dobry den mate nelegalni vindows 7 a nebo jste si ho neaktivoval musite vlozit klic do windowsu a nechat overit legalizaci windowsu

indigo
hodnocení

Ano, windows mi instaloval kamarád, který vlastní prodejnu s PC. Na PC byl původně linux. Klidně bych tento problém řešil s kamarádem ale bydlí na opačném konci republiky a vidíme se tak dvakrát do roka :/

Kde najdu ten štítek?

supik

Stačí pouze stáhnout Program jménem "aktivátor" spustit a po dokončení instalace restartovat PC a vše je zase v pořádku :))

k2
hodnocení

0x
kaprik
Me se stalo to same navrat do bodu obnoveni pred problemem nepomuze. Upgrate udelat nejde protoze, po mnoha updatech je system v pocitaci novejsi nez na DVD. Asi jedine preinstalovani, ale take se mi do toho nechce. Za dva roky je to uz druhe preinstalovani. Asi si po nainstalovani vytvorim bitovou kopii.

mowla*
hodnocení

0x

Máš instalaci aktivovánu?

Pokud ne, koukni na windows.microsoft.com/... ...

A pokud ano - a jsi si jist, že jsi Windows legálně koupil a na počítači je nainstalována správná verze, obrať se na podporu MS (viz Aktivace po telefonu).

A neboj - o nějaké "stažené písničky"se tam nikdo zajímat nebude...

jabraka*
hodnocení

0x

Zkus smazat několik posledních aktualizací WIN.Já jsem na čistý počítač instaloval od syna legální XP a nainstalovat nešly.Je to podivně zajištěno proti pirátské instalaci.Nakonec jsem to musel obejít komplikovaně.

JABRAKA

hodnocení

0x

Win může být legální, ale pokud je to OEM verze, která se váže jen k jednomu konkrétnímu počítači (základní desce), tak může problém nastat.

marekcom
hodnocení

0x

Hele mám úpůně stejný problém,ale já mám zase noťas koupený a tam už ty winy byli...sice mi obrazovka nezčernala ale mám tam psané to samé...taky nevim čím to je...

mourekk

Pokud ten kdo instaloval zapomněl aktivovat udělá to po měsící tuto hlášku. U legálních Windows stačí spustit aktivaci, zadat číslo a po restartu je to OK. (aspon vždy bylo) o nelegálních mluvit nebudu,není tu warez forum.

viva

Dobrý den,

mám stejný problém, ale win 7 jsem měla již v notebooku, když jsem ho kupovala. Teď po 3 letech se mi objevil tento nápis, předpokládám, že kdyby šlo o aktivaci, už bych to viděla dávno předtím.

Můžete mi ted prosím poradit?

Děkuji

mary99
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]