Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalovat aktualizace

Od: kasandra70* odpovědí: 9 změna:

dobrý den, prosím o informaci, jak nainstaluji aktualizace? nebo jak si to zadat v počítači, aby se mi automaticky instalovaly samy?A ještě jeden dotaz, mám k počítači připojenou tiskárnu, ale bohužel mi nejde tisknout věci z počítače, vše ostatní ano, at je to skenování, kopírování, ale tisk fotek z počítače prostě nejde, hlásí mi to, že není nainstalován ovladač, jak ho mám nainstalovat?

děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Podle toho jaký máte OS ale většínou přes Ovladací panely Aktualizace a nestavte automaticky instalovat.

doplněno 04.12.11 17:50:

A k tiskárně,stáhnout ze stránek výrobce,nevím,neuvedla jste typ..

doplněno 04.12.11 18:20:

NASTAVTE...:)

doplněno 04.12.11 18:41:

Asi takto

Instalovat aktualizace
kasandra70*
hodnocení

děkuji, tiskárnu mám HP Photosmart B-109a-m.

ahasver4*

Instalovala jste ovladače z instalačního CD?Zkusil bych na tu tiskárnu,zástupce v Pc,kliknout pravým a dát aktualizovat ovladače...

kasandra70*
hodnocení

právě z cd zkoušela,a nejenom já, a nikomu to nešlo, tak to zkouším jinak.Zkusím jak jste to napsal, moc děkuji

ahasver4*

Já to ještě doplním.Stává se,že to někdy nefunguje,když se napřed připojí tiskárna a pak teprve se nahrávají ovladače.Je dobré napřed nahrát a pak,v průběhu instalace,na pokyn,připojit tiskárnu.Už jsem párkrát musel odinstalovat tiskárnu komplet a pak provést novou instalaci.Takže,napřed cd s ovladači a pak teprve p

doplněno 04.12.11 19:39:

...pak teprve tiskárnu...:)

kasandra70*
hodnocení

děkuji, vyzkouším to a dám vědět.

doplněno 04.12.11 20:05:

tak stále mi to nejde:(

doplněno 04.12.11 20:40:

mám to:) děkuji

ahasver4*

Jsem rád,že to vyšlo!:)

ahasver4*
hodnocení

0x

Jenom jestli se tu ještě objevíte,bylo to tím pořadím,napřed ovladače a pak tiskárna?:)

kasandra70*
hodnocení

jsem tu, ano bylo, moc moc děkuji:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]