Dobre brzske rano, potreboval bych nejakou brasnu pro tablet na behani, nechci aby me nejak obtezovala pri vykonu, je k mani nejaka takova "kabelka" na zada? Dekuji
Taky jsem si říkal k čemu, pak mě napadlo, že na MP3. Později mě napadlo na nějaké aplikace na vyhodnocení trasy, aktivity...no ale otázkou zůstává proč, tohle zvládne i telefon. Ale jestli je to kvůli facebooku , tak bych si tam raději našel nějakou hru na běhání, než chodit běhat s tabletem
ja bych rekl, ze z toho posloucha treba songy... nicmene tablet neni mp3player, prece nebudu behat s treba notebookem, abych z toho poslouchal winamp... mp3 prehravace stoji pakatel... nebo jste si mel/a koupit vetsi telefon a ne tablet...
Doporučuji sestrojit důmyslnou konstrukci na hlavu a tablet na ní kloubovým systémem připevnit tak, aby: za slunečného počasí plnil funkci kšiltu, za deštivého počasí plnil funkci přístřešku či deštníku a a příznivého počasí bylo možno jej využívat při běhu ke sledování oblíbených filmů.
Taky by šel uložit na pěkný dvoukolák. To by se k němu vešly i docela velké repráky, subwoofer a zesilovač. A byla by možnost si vybrat, zda to celé táhnout za sebou nebo tlačit před sebou.
No díky za "příjemné otázky"... nemám mp3, poslouchám hudbu ve sluchátkách z mobilu... našel jsem aplikaci na vyhodnocení trasy, která my šla stáhnout jen na tablet... Facebook nemám... jde vidět, že je tu mnoho zkažených lidí facebookem... a tablet chci vzít jen kvůli té aplikaci... a napadlo mě, jestli neexistují nějaké teréní batohy na tyto věcičky... ale díky za radu... až někoho potkáte s tabletem, budu to já!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.