Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

kam dát tablet při běhání?

Od: tabletpeople odpovědí: 14 změna:
Dobre brzske rano, potreboval bych nejakou brasnu pro tablet na behani, nechci aby me nejak obtezovala pri vykonu, je k mani nejaka takova "kabelka" na zada? Dekuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

a to ho tu hodinu nemuzete nechat doma boze...

michaltopic*

přesně ...

Taky jsem si říkal k čemu, pak mě napadlo, že na MP3. Později mě napadlo na nějaké aplikace na vyhodnocení trasy, aktivity...no ale otázkou zůstává proč, tohle zvládne i telefon. Ale jestli je to kvůli facebooku *blee*, tak bych si tam raději našel nějakou hru na běhání, než chodit běhat s tabletem *zed*

hodnocení

0x
Do batohu ne?

Přilep si ho lepící páskou na břicho.

Bože,jak psal joudic,proč ho nenecháš doma?

vlasatec*
hodnocení

0x
Na mobil existují vodotesny kapsy na suchý zip na ruku, viděl jsem to na nějakém slevomatu. Ale tablet... jediné něco podobného na záda.

joudic*
hodnocení

0x

ja bych rekl, ze z toho posloucha treba songy... nicmene tablet neni mp3player, prece nebudu behat s treba notebookem, abych z toho poslouchal winamp... mp3 prehravace stoji pakatel... nebo jste si mel/a koupit vetsi telefon a ne tablet...

Ještě mě napadlo,udělat si na hlavu drátěnou konstrukci,do ní někam před oči umístit tablet a při běhu se dívat třeba na filmy*smich*

saman47*
hodnocení

0x

Doporučuji sestrojit důmyslnou konstrukci na hlavu a tablet na ní kloubovým systémem připevnit tak, aby: za slunečného počasí plnil funkci kšiltu, za deštivého počasí plnil funkci přístřešku či deštníku a a příznivého počasí bylo možno jej využívat při běhu ke sledování oblíbených filmů.

hodnocení

0x

Nechat ho v igelitce doma.
Nebo malej batoh.

hodnocení

0x

Přidělej mu kolečka,a máš z něho i skatebord *smich*

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky by šel uložit na pěkný dvoukolák. To by se k němu vešly i docela velké repráky, subwoofer a zesilovač.*smich* A byla by možnost si vybrat, zda to celé táhnout za sebou nebo tlačit před sebou.

tabletpeople
hodnocení

0x

No díky za "příjemné otázky"... nemám mp3, poslouchám hudbu ve sluchátkách z mobilu... našel jsem aplikaci na vyhodnocení trasy, která my šla stáhnout jen na tablet... Facebook nemám... jde vidět, že je tu mnoho zkažených lidí facebookem... a tablet chci vzít jen kvůli té aplikaci... a napadlo mě, jestli neexistují nějaké teréní batohy na tyto věcičky... ale díky za radu... až někoho potkáte s tabletem, budu to já! :)

Zkus napsat,jaký oper.systém máš na mobilu a my se ti pokusíme pomoct s nalezením aplikace pro mobil.

A co potřebuješ,aby ta aplikace zvládala.

Ale jinak to bylo hezké téma,dík:).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]