Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .
Mám notebook značky Acer Aspire 5520. A jednoho dne při běžném používání se nebylo možné přihlásit.
Po spuštění naskočil výběr z možností : Zotavení systému windows z chyb :
nouzový režim , nouzový režim se sítí, nouzový režim s příkazovým řádkem , spustit systém windows obv. způsobem.
po zvolení normálního spuštění je klasické načítání informací , pak barevná ikona windows i s hudbou a pak i klas. barevná obrazovka s fotkou a okénkem pro zadání hesla. Po té co jsem zadala správné heslo se načítá Vítejte a pak se už ukáže úplně prázdná bílá obrazovka s možností hýdat s myší. Nic víc
Děkuji za radu ..
Zkusil bych pro začátek vypnout,vyndat baterku a po chvíli znovu zkusit normální spuštění.Uvidíme co to udělá.
doplněno 04.12.11 16:13:A možná by šlo zkusit nabootovat z instalačního média a zadat Opravit.Až po té zkoušce s vyndáním baterky...
dekuji za odpoved. Vypnout a vyndat baterii jsem zkousela jako prvni moznost.. a bohuzel bez uspechu. Premyslela jsem , ze bych se tam zkusila dostat pres druhy notebook , ale kabel na propojeni budu kupovat az zitra. Doufam , ze je to spravny pristup. Bohuzel netusim co znamena nabootovani .. predpokladam, ze se jedna o spojeni s jinym pc a pokus o nainstalovani nejakeho pomocneho programu.. Omlouvam se za svou neznalost. =o( a dekuji =o)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.