Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit co koupit. Do notebooku potřebuji z fotoaparátu Sony Cyber Shot, přenést z karty Memory Stick, fotografie a videa. Karta je velká a nevejde se do notebooku. Poradíte jaký adaptér koupit? Nebo co koupit, abych mohla vše stahovat? Snad jsem to napsala dobře. Děkuji Viky
Nemá ten přístroj kabel na přímé propojení s PC?
doplněno 03.12.11 23:29:Na stránkách které jsem projel byl ten kabel součástí výbavy.
doplněno 04.12.11 00:03: Nemáte zač...Já jen pro jistotu...
Má to kabel na přímé propojení. Všechny kabely na přímé propojení na telefony,kameru,fotoaparáty u nás doma, mám nastálo nainstalované v rozbočovači u mého PC, kde vše stahuji. / než by to manžel rozebral a znova složil, tak počká do zítřka / Manžel nyní nutně potřebuje stáhnout něco z Cybera do notebooku, tak sháním čtečku karet, jak radí nahoře. Děkuji Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.