Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klepání ve zdroji u PC

Od: kit29 odpovědí: 10 změna:

Ahoj mám takový problém, asi před 3 měsíci jsem dal do PC nový zdroj a před týdnem začolo v počítači "klepat" po rozdělání bedny jsem zjistil že to jde ze zdroje. Zajímavé je že při natočení bedny na stranu klepání přestane. Nevíte čím to je?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Uvolněný ventilátor?

doplněno 03.12.11 19:51:

Klepání má většinou na svědomí nějaký ventilátor,moc jiných věcí se v PC nehejbe,Tak zkontrolujte všechny.

doplněno 03.12.11 19:54:

A uchycení zdroje je OK?Taky mi klepal,když byly šroubky povolené...

kit29
hodnocení

Možná ano ale proč se to klepání mění? Když bednu natočím doleva tak se to utlumí a když zase napravo tak je to silnější a v nějaké poloze to přestane.

hodnocení

0x

Tak nějak záhadně mě klepalo od zdroje když na ventilátoru upadla jedna lopatka. Vyměnil jsem ventilátor a pohoda.

kit29
hodnocení

Lopatky jsou OK kontrolovalk jsem to.

ahasver4*
hodnocení

0x

A kromě té kontroly uchycení zdroje není na škodu dotlačit všechny komponenty ...

doplněno 08.01.12 18:01:

janda 500 zkoukni ty šrouby na uchycení...:)

doplněno 08.01.12 19:02:

Nemyslím VE zdroji,klepání znamená povolený šrouby na uchycení zdroje..Jak mi začne něco klepat v mašině,tak šroubovák do ruky a utahovat...*ua*

janda500

myslíš ve zdroji? do toho jsem už tři roky nešahal, ale myslím, že jsou ok

janda500

protože když do něj tˇuknu, tak drží

janda500

ne, to jsem mimochodem dělal dnes při výměně toho chladiče cpu, vše jsem "dotlačoval" a poutahovával, zdroj určitě není uvolněný a fan v něm taky nevypadá

venda*
hodnocení

0x

To klepání je většinou ventilátor, pravděpodobně to bude větrák ve zdroji.

janda500

tak si přestav! mám úplně to samý - natočím (na jakoukoliv stranu) přestane to - myslel jsem, že to je chladič na cpu, ale není! a já ho vyměnil! zbytečně, teď mám z pc letadlo :D a klepání je tam taky! ale já nevím, jestli je to zdroj nebo grafika- ale asi ten zdroj!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]