Dobrý den, mám problém s notebookem. Když ho zapnu, normalne se prihlasim a naskočí mi plocha a notebook se cely sekne. Funguje jenom myš. A ten dolní panel se STARTEM se vubec neobjevi. Vlastne se neobjevi nic, jenom obrazek, ktery mam na plose. Po delsi dobe se to nekdy automaticky restartuje. Co s tim mam proboha delat?
Ten nouzovy rezim s F8 mi nejde. Nic sem neinstalovala. Antivirus mam. :/
ahasver4*
Jestli máte instalační médium,tak bych zkusil nabootovat z něj a zadat opravu systému.Nehřál se Vám ten PC předtím?Nevypnul už někdy?Je možné,že je uvnitř plný prachu,tak by to chtělo vyčistit.
doplněno 03.12.11 19:33:
Ještě dodám,že tu F8 po startu musíte mačkat vícekrát...
doplněno 03.12.11 19:47:
Šílený zvuk bývá většinou ventilátor.Určitě vyčistitLRozebrat a vysát vysavačem s umělohmotnou koncovkou.Nainastalute Everest,řekne Vám teploty... slunecnice.cz/...
doplněno 03.12.11 19:49:
A vypadá to i na výměnu toho větráku.Ložisko v háji,tipoval bych..
lillisek
Povedlo se mi spustit nouzový režim. Už nekolikrát se mi si uprostřed práce sekl a začal vydávat šílenej zvuk, tak jsem ho musela vypnout a zapnout znovu. Zkusim ho jeste otevrit kvuli tomu prachu. Děkuji na rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.