Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

notebook se seka

Od: lillisek odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám problém s notebookem. Když ho zapnu, normalne se prihlasim a naskočí mi plocha a notebook se cely sekne. Funguje jenom myš. A ten dolní panel se STARTEM se vubec neobjevi. Vlastne se neobjevi nic, jenom obrazek, ktery mam na plose. Po delsi dobe se to nekdy automaticky restartuje. Co s tim mam proboha delat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Skuste nouzový režim po startu R8 a pak Obnovu systému.Byla nějaká instalace programu,než se to stalo?Projet... slunecnice.cz/...

a také slunecnice.cz/...

doplněno 03.12.11 19:11:

F8...

lillisek
hodnocení

Ten nouzovy rezim s F8 mi nejde. Nic sem neinstalovala. Antivirus mam. :/
ahasver4*

Jestli máte instalační médium,tak bych zkusil nabootovat z něj a zadat opravu systému.Nehřál se Vám ten PC předtím?Nevypnul už někdy?Je možné,že je uvnitř plný prachu,tak by to chtělo vyčistit.

doplněno 03.12.11 19:33:

Ještě dodám,že tu F8 po startu musíte mačkat vícekrát...

doplněno 03.12.11 19:47:

Šílený zvuk bývá většinou ventilátor.Určitě vyčistitLRozebrat a vysát vysavačem s umělohmotnou koncovkou.Nainastalute Everest,řekne Vám teploty... slunecnice.cz/...

doplněno 03.12.11 19:49:

A vypadá to i na výměnu toho větráku.Ložisko v háji,tipoval bych..

lillisek

Povedlo se mi spustit nouzový režim. Už nekolikrát se mi si uprostřed práce sekl a začal vydávat šílenej zvuk, tak jsem ho musela vypnout a zapnout znovu. Zkusim ho jeste otevrit kvuli tomu prachu. Děkuji na rady

mufii*
hodnocení

0x

vysavač bych moc nedoporučoval, spíše bych volil stlačený vzduch, na čištění PC a Notebooku je ideální. A není ani drahý...

alza.cz/...

ahasver4*

Pět let je vysávám a bez problému.Nepopírám statickou elektřinu,nicméně ještě nikdy se nic nestalo.Vzduch je dobrý ale já nerad chodím ven...:)

lillisek

Děkuju moc, už to funguje :)

ahasver4*

Rajská hudba!:)Vždycky je super když se rada ujme!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]