Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde klávesnice na notebooku

Od: hlapi® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

stává se mi, že se občas zablokuje klávesnice na notebooku.Např když jsem na netu a chci něco napsat, tak po zmáčknutí klávesy H se mi místo napsání tohoto písmena otevře nová karta "Historie"-hystorie prohlížení netu.Děje se to nepravidelně a i když třeba na netu nejsem.Aby začala kl. zase fungovat, musím notebook restartovat.Mám tam antivir Norton a nehlásí žádnou nákazu.

Moc děkuji za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

colombo*
hodnocení

0x

Klávesnice jde (funguje). Kdyby vůbec nefungovala, tak se ti karta historie neotevře. Klávesnice pouze nedělá to, co ty chceš.

Já to odhaduju na uvízlou klávelu CTRL nebo klávesu ALT, protože přes tyto klávesy se tvoří klávesové zkratky. Možná máš klávesnici špinavou nebo jsi do ní něco vylil a teď to začíná zlobit. Buď si nech notebook a speciálně klávesnici vyčistit (pokud to vůbec někdo bude ochoten udělat) a nebo si kup externí klávesnici do USB portu a připoj ji k notebooku.

hodnocení

Dík za radu zkusím to nějak vyčistit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]