Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vím,že mít nainstalovány dva antivirové programy na počítači je nesmysl.
Pokud mám Eset Smart security a u toho IObit antimalware,Spyware Terminator (který tuším běhá na pozadí - Real Time activ),Anti-Rootkit (ten asi neběhá na pozadí) a ještě zapnutý win Firewall,není to příliš mnoho věcí,co mohou navzájem kolidovat?
Ještě nainstaluj NOD32 a nezapneš PC ) nevím na co máš tolik programů, já mám Avast a nic s PC nemám...
Já myslel,že IObit je jen na malware,Terminator na spyware,eset jen na viry...
No jo,blbost.Díky za radu.
Co byste teda vyšoupli? Eset a IObit mám koupený.
Malware je slovo nadřazené slovům virus, spyware, adware, rootikit, trojan, atd., atd.
IOBit Malware Fighter není moc dobrý, nechal bych tam ESET Smart Security /pokud je ovšem legální - nelegální (crackovaný) je k ničemu/. Doufám, že jste si spolu se Spyware Terminatorem nenainstaloval Crawler Toolbar s Websecurity Guardem a ClamAV. Pokud ano, odinstalovat. ClamAV se bude prát s ESETem a ten WebSecurity Guard nainstaluje do IE Crawler toolbar - IE je pak pomalý, nestabilní /padá/...
Já samozřejmě nepochybuji,že máte vše koupené.Krom Esetu bych vyšoupl vše a skusil jet na ten Superantispyware a CCleaner...
Mockrát díky,ty doplňky k Terminatoru jsem určitě neinstaloval,dobrá,vyšoupnu ho.
Ten Eset je legální.
IObit mám tuším koupený jen na 1 rok.Nebylo to drahé,můžu ho vyhodit pokud páchá víc škody jak užitku.
Dělám si teď pořádek ve složkách,zajímavé,že spyware teminator hlásí renonc u text.dokumentu rtf.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.