Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nechápu co se děje - v Outlooku (2007) mi nefunguje vyhledávání. Do kolonky napíšu cokoli - třeba jen jedno písmenko
a okamžitě jsem informován, že se nic nenašlo. Stejně tak hledání v kontaktech, v odeslané poště, prostě všude. Jako kdyby
Outlook vše zapomněl. Také se automaticky nedopisují e-mailové adresy do kolonky komu. Dříve stačilo napsat pár prvních písmenek a hned se to samo vyplnilo.
Nevíte co s tím?
Díky, Honza
Od kdy to dělá?To vypadá,že někdo nastavil zakázat automatické doplňování...Já tedy Outlook nepoužívám,už,nevím jestli má samostatné nastavení.Zkusil bych obnovu systému do data kdy to ještě nedělalo.Start Ovladací panely Obnovení.
Nebo Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnovení systému.
Máte nainstalovaný Windows Search 4? Tenhle problém je mi znám z Windows XP.
Windows Search 4 stáhnete zde: slunecnice.cz/...
Dobrý den,
děkuji za obě odpovědi. Zkusím tedy podrobně popsat co se stalo.
Jednou jsem zapnul Outlook (je to verze 2010 ne 2007 jak jsem psal) a napsala se hláška, že datový soubor ... .pst
nefunguje nebo je otevřen jinde... Pomohl až restart počítače. Od té doby když píšu nový e-mail, tak mi do kolonky "komu" outlook nedoplňuje kontakt, který píšu. Jelikož je to firemní pošta, tak často hledám e-maily, které jsem psal, e-maily, které mi někdo napsal, já jsem mezitím zjistil informace a chci jim odepsat... vyhledávání (kolonka vpravo nahoře) absolutně nereaguje. Na jakýkoli dotaz (i jednopísmenný) mi nenapíše nic. Tak jsem do zadání hledání dal třeba hledat nepřečtené e-maily - také nic. Prostě hledání nejde. Skoro mi to připadá jako když outlook přestal mít kontakt s datovým souborem, kde je moje pošta a kontakty...
Nesetkal se s tím někdo z vás?
Předem děkuji.
Zkusíme to tahhle ale nevím,jestli je to stejné i v 2010... V nabídce Nástroje klepněte na položku Možnosti a poté na kartě Odesílání by mělo být zaškrtnuté políčko Automaticky ukládat do adresáře adresy osob.Snad to potom bude psané adresy doplňovat...Ale nejsem si jist,tak jestli to nepůjde,omluva...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.