Nejste přihlášen/a.
Našel jsem tam win32.netsky. Zkusil jsem ho dát odstranit, povedlo se. Ovšem při dalším startu systemu to tam bylo znova a dvakrát. A ten HELP se stále neukončuje. Sytem je WXP home SP2, antivir AVAST a PC prohlížím pomocí TUNEUP 2007. Ď.
A samozřejmě Avast jako pravděpodobně nejlepší FREE antivirus. K tomu Sygate Personal Firewall a ochrana počítače je na slušné úrovni. (Zone Alarm mi nějak nepřirostl k srdci, NOD32 se mi hádal s Utloukem a nenašel po Avastu nic, tudíž jako placený není dost zajímavý.)
Hezký den
Dobrá muj názor, antivir Avast nebo NOD32 a firewall Zonealarm FREE, případně kerio. Moje nejčastější kombinace když někomu instaluji kompa je Avast a ZoneAlarm FREE a nikdy nedávam profily ve win bez hesla, ono udělat aby probram zkusil spustit neco jako admin bez hesla neni tak slozite.
Pro tazatele- v msconfig musíš po restartu ještě zaškrtnout tu tabulku co se objeví- nějaký nástroj pro konfiguraci systému (povolit vždy nebo tak nějak co tam je)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.