Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat heslo na FB jiného uživatele?

Od: jsemnutny odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, vím, že je to nelegální, ale potřebuji zjístit, co tato osoba plánuje za další podvod, před pár týdny, jsem na to doplatil já a moji známí. A nechtěl bych, aby se toto opakovalo, tato osoba se domlouvá s druhou osobou a tak bych chtěl přijít na to, proti čemu se bránit, nebo na co dalšího čekat. Prosím, kdyby někdo byl ochotný, této podle vás asi hnusné věci poradit, prosím na můj e-mail: everybody81@email.cz Nebo pro toto existují i nějaké služby?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Policie ČR...

doplněno 02.12.11 20:45:

Dovedu si představit,co Vás žere ale tady se nedá radit nic nelegálního,bylo by to proti smyslu Poradny...

jsemnutny
hodnocení

to mě taky napadlo, ale nechci aby ta osoba dapadla hodně špatně, idkyž dělá pro to všechno, ale taky nechci, abych doplatil na to já.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nebuď smutný, přečti si Pravidla poradny a pak zkus použít rozum. Opravdu si myslíš, že se trestná činnost domlouvá na FB?

doplněno 02.12.11 20:52:

Bojovat proti trestné činnosti jinou trestnou činností je mírně řečeno scestné.

No když se domlouvají velké vykrádačky v SecondLife proč by to nešl an jednoduchém a priitvním FB pro primitivce..

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

slo to nejak takto, pridate si osobu do pratel vy a par dalsi vasi znamych , par se zkusite prihlasit pod jejim uctem s tim ze jste ztratil heslo a date overeni pres zname v profilu. Ale vzdy to bylo na dlouho nevim jesli to jeste jde

acid*
hodnocení

0x

socialni inzenirstvi,phishing,crack open port pc (139,21...) dela se to ruznyma spusoby radit nebudu (nechci se zaplest do neceho) ale...net... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]