Nejste přihlášen/a.
Vím že se dá utíkání šipky za rámeček omezit-jen si nevzpomínám jak. PC - WIN XPHome / Lcd display Benq , Led podsvětlení
Vyleze jakoby ven z plochy obrazovky? Koukněte se do nastavení rozlišení, pravým na plochu, Vlastnosti, jestli tam náhodou není nastaven výstup na dva monitory. Dyžtak ten druhý vyhoďte nebo místo rozšíření plochy na oba dva zvolte její duplikaci.
Jestli chcete, aby vám kurzor držel stále v jednom okně a nevyjel přes okraj ven, pohledejte někde soubor WCM.exe (warcraft mouse capture), běží to jako služba u hodin, kliknete pravým, nastavíte klávesovou zkratku pro zamknutí/odemknutí, vyberete cílové okno a myš vám z něj pak nikdy nevyjede. Bylo to původně na hry, ale funguje to na jakékoli okno.
Tak jsem si teď ověřil,že i mě to dělá a nezáleží na OS.Ale nikdy před tím jsem si to neuvědomil.A jak tak zkouším ani změna rozlišení nepomáhá.Ani v nejvyšším rozlišení se to nezmění.Možná to tak má být...
Mám W7 a skoušel jsem to teď na druhém PC s XP...
doplněno 02.12.11 22:49:Testnul jsem i na Vistě a taky stejný..Malý,velký rozlišení,nic platno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.