Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledávač na Mp3

Od: raven® odpovědí: 10 změna:

Zdarec,

musel sem přeinstalovat kompl a bohužel jsem ztratil oblíbené v prohlížeči, a teď hledám jednu specifickou stránku na hledání a stahování Mp3.

Byla to stránka (vyhledávač) na Mp3, graficky byla velmi jednoduchá, bílé pozadí a myslím že v názvu bylo napsáno Mp3 tmavě modrou barvou a nebo fialovou a když se zadal název písničky, tak vyjel seznam s odkazy rovnou na jejich stažení, přímo z jejich stránek, nebo to tak vypadalo, možná se stahovali odjinud.

Víc k tomu bohužel nemůžu říct :( sám sem to našel kdysi náhodou a bylo to jednoduché, rychlé vyhledávání a našel sem tam 99,9% Mp3.

Díky za tipy a odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
hodnocení

hmm hezkej pokus :D ale bohužel, zapomněl jsem dodat že to byla cizí stránka a tahle je ještě k tomu graficky stále složitá oproti té co hledám.

Ale díky :)

ahasver4*
hodnocení

0x

Zadejte vyhledavač na Mp3 do Google a nebudete stačit vybírat...

doplněno 02.12.11 16:03:

To je pak těžké,podle zadání se špatně hledá.Jestli to sem máme skládat stránku po stránce,je to na dlouho...

výtka
Upozornění od administrátora 02. 12. 2011 19:51:44
na Google se přece neodkazujeme, viz pravidla.
hodnocení

Hledal sem už asi 3 hodiny, děkuji za radu :)

doplněno 02.12.11 16:07:

No toto není soutěž a bohužel hledám jak jsem psal specifickou stránku, malý popis jsem dal. Spíše čekám že ji náhodou někdo vloží, že bude zhruba vědět o kterou jde. Asi je blbost aby jste ji vyhledávali, spíše kdyby jí někdo znal :)

Jinak proklikat si tunu odkazů na googlu samozřejmě umím a udělal sem to, ale bohužel jsem to nenašel :)

Ale děkuji za zájem :)

ahasver4*

Aj,omluva,přehlédl jsem.Díky za upozornění.:)

doplněno 02.12.11 19:54:

Omluva adminovi,špatně jsem umístil...

hodnocení

jak je tahle stránka http://mp3skull.com/ tak takovou měla zhruba grafiku, opravdu jednoduchou.Ale bohužel ani jedna z nich to není, na ty jsem taky narazil při hledání v googlu, myslím že některé jsou mezi prvními :)

atti022*
hodnocení

0x

a co tato:

www.mp3.teledyski.info

hodnocení

bohužel taky ne :) njn asi nebude tak známá no :(

hodnocení

Tak jsem záhadně přišel na odkazy které jsem ztratil, vůbec nechápu jak to, ale mám to.

A záhadný vyhledávač je tento mrtzcmp3.net/...

Díky za ochotu a zkuste ho ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]