Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde změnit tapeta

Od: banan* odpovědí: 9 změna:

Ahoj...

Prosím o radu. Mám nový laptop Lenovo IdeaPad S100, který má Windows 7 Starter.

Jsem s ním zatím spokojená, ale nejde mi změnit tapeta...

V Ovládacích panelech jsem ani v Zobrazení nenašla "změnit tapetu", prostě to tam není, a když si otevřu obrázek, který jako tapetu chci a kliknu na něj pravým - nastavit jako tapetu plochy - tak se stejně jako tapeta neobjeví.

Co to má znamenat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Je to v Ovládací panely -> Individuální nastavení, dole Pozadí plochy. Nebo pravým na plochu a Přizpůsobit. Tam to taky nepůjde změnit?

ahasver4*
hodnocení

0x

Co to skusit přes toto..

Nejde změnit tapeta
banan*
hodnocení

hmm, tak to tam vůbec taky nemám... :(

alesch*
hodnocení

0x
...ve Windows 7 Starter tato změna pozadí plochy není možná, snad na to existují nějaké prográmky

hodnocení

0x
Nemám s tím osobní zkušenost, ale někde jsem četl, že u verze Starter kromě jiných omezení nejde změnit tapeta.

ahasver4*
hodnocení

0x

No ono to vážně nejde.nevěřil bych...Prý to jde pomocí tohoto... sevenforums.com/...

doplněno 10.12.11 17:13:

Můj odkaz je právě ten program...:)

kocicax*
hodnocení

0x
Najdi si na netu kód vyšší verze win7 pak upgraduj a máš klid
dzordz*

Klid = kvůli tapetě přijít o veškerou podporu a aktualizace?

banan*
hodnocení

takže děkuju Vám všem, už jsem našla prográmek se kterým to lze... ;)

Jmenuje se Oceanis Change Background W7, stažení a instalace bylo šup šup a tapetu mám změněnou, sice jsem měla strach z viru ale laptop je úplně a zcela zdráv :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]