Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volant a joystick problémy

Od: jaromir83* odpovědí: 6 změna:
zdravím, mám problém s periferiemi připojenými k PC. když hraju hru pomocí volantu nebo joysticku, hra se každých asi 15 minut minimalizuje do windows XP na lištu, musím ji obnovit do původního okna, pak asi minutu běží rychlostí 10FPS a tak po hodině to zamrzne nebo se sám restartuje počítač. když hraju přse klávesnici, nic podobného se neděje. setkal jste se s tím někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kdy to začalo- po jaké akci? Jsou připojené přes USB nebo gameport (tim narážim na souvislost se zvukovkou). Dělá to i když jsou zapojené po jednom (čili aby nebyly obě zařízení naráz). Co jiné problémy s pc, nejsou?
jaromir83*
hodnocení

když je zapojeno oboje, ani to nefunguje. před půl rokem jsem sikoupil volant. můžete mi prosím poslat link/adresu/odkaz popř. přímo nejnovější softwarový ovladač k volantu "Logitech Formula Force Ex"? prý už je novější verze než co byla přibalená na CD, na oficiálních stránkách Logitech neumím hledat. děkuji mockrát!
Pravděpodobně to bude toto:
logitech.com/...
jaromir83*
hodnocení

od Logitechu nemám volant NASCAR® Racing Wheel , ale Formula Force Ex.
jaromir83*
hodnocení

a taky mám Win XP, ne 98.
logitech.com/...
Nevim který přesně máš. Systém ti dal Spider správně, kdyžtak ho vpravo zvol správně a je to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]