Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenášení obrázků

Od: smilest odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, nevíte jaký papír či něco jako papír mám použít, abych na něj vytiskla obrázek a dal se nažehlit na látku? Stejný porblém řeším i s taškou dcera si vymyslela tašku s motivem, ale jak to mám dostat na koženku případně na tu látku. Máte s tím někdo zkušenosti? Moc děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smilest
hodnocení

Nebo existuje speciální folie?

stribrnak*

zkuste juknout sem,snad něco najdete

fler.cz/...

smilest
hodnocení

Děkuji, ale košík z pedigu opravdu nechci.

patronka*
hodnocení

0x

Dobrý den, obávám se, že v domácích podmínkách to nepůjde, ale je spousta firem, které podobné tisky provádějí a cena zas tak závratná není. O vkusnosti podobných dekorací by se ale dalo s úspěchem pochybovat. Ještě snad na hrnku, puzzle, nebo na podložce k myši, ale na oblečení...? Určitě to nabízí Rossmann, Kodak, DM, Fotolab... Patronka

buss
hodnocení

0x

Ať si sežene více kamarádek a nechte si to udělat ve firmě, nejdražší je tam zhotovení námětu, cca 200 - 250 Kč, tisk je zhruba asi 20 Kč/ks, aspoň u nás. Zažehlovací fólie asi budou, ale dělat to doma, barvy, kvalita...

jabraka*
hodnocení

0x

Obrázek na pružné předměty lze přenést jen pomocí sítotisku.Síto je jemná tkanina,na níž se nanese světlocitlivá vrstva a na ni fotocestou obrázek.Po vyvolání a odstranění neosvětlených míst se vytvoří matrice pro nanášení barvy.Pro barevný obrázek se musí vytvořit obrázky tři v přesném soutisku.Jak je vidět,proces je dost komplikovaný pro jeden obrázek na tričko.

JABRAKA

ahasver4*
hodnocení

0x

Už jsem si chystal odpověď,když jsem zjistil pravé téma a znejistěl jsem...:)Tohle asi na PC sekci nepatří.Program na to abys semlel tričko a vyplivnul ho s obrázkem asi ještě dlouho nebude...:)

doplněno 02.12.11 11:27:

Určitě mi to nevadí,jen případný další tazatel by mohl nabýt dojmu,že tu sežene radu na tloušťku jehly do šícího stroje...*ua*

doplněno 03.12.11 09:09:

Máte pravdu smilest,nepřečetl jsem si dotaz pečlivě...

smilest
hodnocení

Určitě to sem patří, kdo by měl o tištění v domací tiskárně vědět víc než uživatelé zde v této sekci.

zuzee*
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem požívala nažehlovací papír, normálně to vytisknete na tiskárně a zažehlíte. Jsou papíry na světlá i tmavá trika, na inkoustovou i laserovou tiskárnu. Např tady: aznakup.cz/...

doplněno 02.12.11 13:10:

No ale na koženku to asi ,nedostanete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]