Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte jaký papír či něco jako papír mám použít, abych na něj vytiskla obrázek a dal se nažehlit na látku? Stejný porblém řeším i s taškou dcera si vymyslela tašku s motivem, ale jak to mám dostat na koženku případně na tu látku. Máte s tím někdo zkušenosti? Moc děkuji
Dobrý den, obávám se, že v domácích podmínkách to nepůjde, ale je spousta firem, které podobné tisky provádějí a cena zas tak závratná není. O vkusnosti podobných dekorací by se ale dalo s úspěchem pochybovat. Ještě snad na hrnku, puzzle, nebo na podložce k myši, ale na oblečení...? Určitě to nabízí Rossmann, Kodak, DM, Fotolab... Patronka
Obrázek na pružné předměty lze přenést jen pomocí sítotisku.Síto je jemná tkanina,na níž se nanese světlocitlivá vrstva a na ni fotocestou obrázek.Po vyvolání a odstranění neosvětlených míst se vytvoří matrice pro nanášení barvy.Pro barevný obrázek se musí vytvořit obrázky tři v přesném soutisku.Jak je vidět,proces je dost komplikovaný pro jeden obrázek na tričko.
JABRAKA
Už jsem si chystal odpověď,když jsem zjistil pravé téma a znejistěl jsem...Tohle asi na PC sekci nepatří.Program na to abys semlel tričko a vyplivnul ho s obrázkem asi ještě dlouho nebude...
Určitě mi to nevadí,jen případný další tazatel by mohl nabýt dojmu,že tu sežene radu na tloušťku jehly do šícího stroje...
Máte pravdu smilest,nepřečetl jsem si dotaz pečlivě...
Dobrý den, já jsem požívala nažehlovací papír, normálně to vytisknete na tiskárně a zažehlíte. Jsou papíry na světlá i tmavá trika, na inkoustovou i laserovou tiskárnu. Např tady: aznakup.cz/...
doplněno 02.12.11 13:10:No ale na koženku to asi ,nedostanete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.