Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook, vaše názory na něj

Od: gappa odpovědí: 6 změna:

prosím o radu včera nám přišel leták a zalíbil se mi tento notebook, chtěl bych ho jen na běžné domácí použití + hry pro dceru (the Sims 1 apod) spustím tu hru na tomto notebooku?

eproton.cz/...

p.s. min. 17"lcd je nutnost u ntb, anebo bych chtěl sestavu(s 21"monitorem) ale nerozumím různým parametrům PC

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Na to,co po něm chcete vyhovuje.Já bych ale volil stolní PC...NB je přeci jen určen na cesty...Možná tu ale vyskočí jiný názor..:)

doplněno 01.12.11 16:34:

Ono,mít před sebou velký displej není k zahození...:)

gappa
hodnocení

a když už jsme u těch her dalo by se na tom ntb zahrát (pro mne) COD 1,2,4?

nebo nějaká ta FIFA, MOTO GP apod?

děkuji

ahasver4*

To je asi tak,na hry by měl být noťas už,,nabušený,, ale to je pak o jiných penězích.Já na hry mám raději stolní PC.

gappa
hodnocení

takže když by se to "shrmulo" tento ntb na doma stačí?

ty hry jsem myslel, jen když by mě třeba přepadla nuda, ale převážně kanclpráce(word,excel), přehrávání filmů, fotky

anebo by jste doporučily jinou značku? ale 17"

P.S. anebo vyjde levněji koupit ntb bez OS a pak dokoupit OS a pak si ho nainstalovat? já vážně nevím co vyjde levněji

ahasver4*

Shrnu.Na doma stačí.Výběr je veliký ale tohle je dobrá volba.Proč kupovat něco zvlášť,když už můžete koupit s OS.Jen poslední poznámka,počkal bych s koupí po Vánocích.Dost ušetříte.Až si prodejci budou čistit sklady...

doplněno 02.12.11 12:56:

Pokud budete přemýšlet o DPH,tak volte jinak.To já neumím posoudit...

gappa
hodnocení

to jo, ale dph se zvedne a vše bude dražší,si teda myslím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]