Nejste přihlášen/a.
Poradí mě někdo prosím prográmek /v čj/, kde zvládnu 4 nebo více různých fotek obličejů dostat do jedné/fotomontáž/ a pak vytisknout. děkuji za radu
Na úpravu fotografii používám Photo Filtre. Můžete mi někdo poradit, třeba jen začátek, jak se taková koláž dělá? Chci to vyzkoušet.
Děkuji Viky
Tady je snad všechno... obrazky-u-astinka.webnode/...
doplněno 02.12.11 15:05:ten kolobok tam dělá potíže...
A i tady je toho o kolážích ve Vašem progu hodně... duhovysvet.euweb.cz/...
cs.picjoke.net/... Pokud se nemýlím tak to dcera dělá na těchto stránkách.
doplněno 01.12.11 12:11:extrawindows.cnews.cz/... Ještě jsem v historii počítače našla, že stahovala i tento program. Dcera je s vnučkou na plavání, jak bude doma zeptám se.
doplněno 01.12.11 14:24:gimp 2, tak v tomto programu dcera pracuje nejvíc, je ke stažení zdarma.
doplněno 01.12.11 18:33:ze slunečnice.cz soubor PhotoFiltre . Stahuje se zdarma a stahujte v češtině. V tomto programu zase nejraděj pracuje neteř, toť vše víc už nevím.
Dobrý den Liduš, tenhle program by mne taky moc zajímal, já umím jen obyčejnou koláž v programu Picasa. Jedu hrát Scrabble, tak snad to tu večer najdu . Picjoke, nebo podobný program Photofunia pracují na jiném principu - do připraveného pozadí se vloží fotka. Vypadá to docela pěkně, program se neinstaluje, vybere se pozadí, vloží fotka a pak to kamsi "odletí". Zpátky se vrátí s již vloženou fotkou. Vložila jsou svůj portrét do obrázku Mona Lisy a vrátila se mi moje babička. Do té doby mne nepadlo, jak moc jsem jí podobná
. Patronka
no liduš, když se sejde všech těch 12 vnuček, tak to máte doma veselé... každé kouká z oka 100 čertů... krásné holčičky...
A co toto? czblog.cz/...
Taky to jde v jednom Neru,myslím,že MediaHub a v Zoneru.Bohužel oba placené...
doplněno 01.12.11 15:33: Vážně je jich 12?Bůh mě ochraňuj!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.