Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat 4 obličeje do jednoho fotorámečku

Od: yvana2® odpovědí: 11 změna:

Poradí mě někdo prosím prográmek /v čj/, kde zvládnu 4 nebo více různých fotek obličejů dostat do jedné/fotomontáž/ a pak vytisknout. děkuji za radu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

2x

Určitě v programu, který pracuje s vrstvami, jako je na př. GIMP. Je free a v češtině. Patronka

hodnocení

2x

Na úpravu fotografii používám Photo Filtre. Můžete mi někdo poradit, třeba jen začátek, jak se taková koláž dělá? Chci to vyzkoušet.

Děkuji Viky

ahasver4*

Tady je snad všechno... obrazky-u-astinka.webnode/...

doplněno 02.12.11 15:05:

obrazky-u-astinka.webnode/...

ten kolobok tam dělá potíže...:)

doplněno 02.12.11 15:13:

A i tady je toho o kolážích ve Vašem progu hodně... duhovysvet.euweb.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

cs.picjoke.net/... Pokud se nemýlím tak to dcera dělá na těchto stránkách.

doplněno 01.12.11 12:11:

extrawindows.cnews.cz/... Ještě jsem v historii počítače našla, že stahovala i tento program. Dcera je s vnučkou na plavání, jak bude doma zeptám se.

doplněno 01.12.11 14:24:

gimp 2, tak v tomto programu dcera pracuje nejvíc, je ke stažení zdarma.

doplněno 01.12.11 18:33:

ze slunečnice.cz soubor PhotoFiltre . Stahuje se zdarma a stahujte v češtině. V tomto programu zase nejraděj pracuje neteř, toť vše víc už nevím.

Jak dostat 4 obličeje do jednoho fotorámečku
patronka*

Dobrý den Liduš, tenhle program by mne taky moc zajímal, já umím jen obyčejnou koláž v programu Picasa. Jedu hrát Scrabble, tak snad to tu večer najdu :-D. Picjoke, nebo podobný program Photofunia pracují na jiném principu - do připraveného pozadí se vloží fotka. Vypadá to docela pěkně, program se neinstaluje, vybere se pozadí, vloží fotka a pak to kamsi "odletí". Zpátky se vrátí s již vloženou fotkou. Vložila jsou svůj portrét do obrázku Mona Lisy a vrátila se mi moje babička. Do té doby mne nepadlo, jak moc jsem jí podobná :-D. Patronka

no liduš, když se sejde všech těch 12 vnuček, tak to máte doma veselé... každé kouká z oka 100 čertů... krásné holčičky...

lidus*

Přesně tak naše Káča je blond andílek s modrýma očima ale vydá za deset čertů.

ahasver4*

A co toto? czblog.cz/...

Taky to jde v jednom Neru,myslím,že MediaHub a v Zoneru.Bohužel oba placené...

doplněno 01.12.11 15:33:

Vážně je jich 12?Bůh mě ochraňuj!*ua*

hodnocení

0x

U tiskáren Canon to lze provést v dodávaném software...

Mám tiskárnu Canon MP 250. Na ní, to jde také?

ahasver4*

TADY JSEM SI STÁHL NÁVOD,ale nic tam o tom není... canon.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]