Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC - otvírání souborů

Od: black* odpovědí: 6 změna:

Zdravím , potřebuji poradit nějak mi naskočilo na all soubory ( programy ) že to musím otvírat ve skypu a nic nemůžu teď pustit , nevíte jak to udělat do původního stavu? Děkuji

doplněno 01.12.11 14:43:

Obrázek :

PC - otvírání souborů

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

Zkuste obnovu systému...Start Ovladací panely...

Start -> spustit -> příkaz rstrui.exe -> spustí se obnova systému -> vybrat poslední bod obnovy

doplněno 01.12.11 14:48:

Jinak Start -> Všechny programy -> Příslušenství -> systémové nástroje -> obnova systému

black*
hodnocení

No to je to ani jedno já neotevřu , mám tam zase skype *zed*

tak nabootovat z DVD a spustit obnovu systému z něho.

ahasver4*

Když ťuknete na Ovladací panely,tak se neotevře toto?

doplněno 01.12.11 15:11:

Zkuste ještě nouzák..Po startu F8...co se vám tam ukáže,jestli by ta Oprava nešla spustit z něj...A jestli ne,tak yakubova rada...

PC - otvírání souborů #2
bena*

Ne, přejmenujte ten soubor rstruii.exe na rstruii.com nebo .bat a mělo by to jít spustit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]