Nejste přihlášen/a.
Dobry den, abych byla strucna. Pri koupi ntb jsem mela nainstalovany IE, stahla jsem si pak google a dala ho jako vychozi prohlizec. Vzdy, kdyz se chci prihlasit na fcb, tak mi automaticky vyskoci ma mailova adr a je prednadstavene heslo teckami... jak si mam prosim nastavit, aby pri zapnuti fcb se ukazala jen mailova adresa a heslo tam nebylo? To same mi dela i na seznamu.
Dekuju za pomoc..
Klikněte v prohlížeči vpravo na klíč (nastavení) -> poté možnosti -> v novém okně zvolte Osobní údaje -> Spravovat uložená hesla. Tam si odmažte ty, která nechcete, aby se vyplňovala.
dekuju za radu, smazala jsem vsechny hesla a dala nikdy neukladat hesla... jen pro info, co kdyz zapomenu nekdy nejake heslo? napr na tuto stranku? nebo daji se pak nekde dohledat?
jdu to vyzkouset
doplněno 01.12.11 14:26:tak funguje, super a diky za pomoc... jen me tak trosku drazdi, ze pokazde ted musim vyplnovat i uzivatelske jmeno.., to jsem chtela, aby zustalo, ale bez moznosti toho hesla..
Když máte neukládat,tak ne...někam zapsat...
V IE je to takhle,nesmíte mít zaškrtlé poslední dvě položky.
doplněno 01.12.11 14:31: Předposlední...
Pokud heslo zapomenete, tak si troufám tvrdit, že na většině stránek je funkce "zapomenuté heslo" kde si necháte poslat heslo na email.
K poznámce: To nemá s uloženýma heslama nic společného. To je zase funkce "automatické vyplňování" .. .volba hned pod tou s heslama.
Myslite na google nebo na IE? na google jsou jen ty hesla, a IE mam v AJ, takze jsem ztracena.. mam teamviewer, kdyby jste se chtel kouknout..
Netuším pro koho ta otázka je...
Ale já Team používám jen když vím,co v PC mohu očekávat...
Sorry,já Team používám jen pro kamarády,je to soft pro nekomerční využití a nesmí se zneužívat.A Vy máte IE v angličtině?Z jakého důvodu?Ale bez ohledu na jazyk,tabulky jsou stejné,jen koukněte na obrázek...
ocekavat muzete to, ze by jste mi teda nastavil jen ty mail adresy, hesla ne.. v nejakem tom prohlizeci, ale nevim, v jakym, tak asi v obou, at uz by to bylo pri jednom.. ja to proste nedam.
Ano vim, ze je to pro nekomercni vyuziti, vzdyt jsem jen chtela pomoct. IE nevim proc v Aj je, ale je. Tak diky a mejte se.
Celou dobu jsem měl za to, že nastavujem GOOGLE CHROME proč sem nyní pletete IE? Nehledě na to, že jeho nastavení Vám tu poradil ahasver4 nademnou.
Nic nepletu... rikala jsem ze jsem mela uz nainstalovany IE, pak jsem stahlagooglea dala ho jako vychozi prohlizec. Takze jsem chtela delat upravy na obou prohlizecich, IE nedam, je to v AJ, a v google uz nic pod heslama neni, co by nechalo jen mail adresu...
A pletete vy chlapi ted me, protoze delam jen to, co mi poradite, takze nic nepletu... a basta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.