Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se přihlásit

Od: babkazov® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Nedávno mi přestala fungovat adresa v mailové poště. Tak mi ji mladí změnili. Samozřejmě, že jsem přišla o vše, co bylo ve schránce i v adresáři. *plac*Nová adresa fungovala bez problémů asi měsíc. Mobil mi hlásil, že mám nový mail. A teď klekla i ta nová adresa. Na Seznamu.cz na domovské stránce mi hlásí, že mám nové maily. Když ale kliknu na na otevření, chce po mně přihlásit se, ačkoliv to není třeba, když to mám na obrazovce. Že? Když se chci přihlásit, naskočí mi rámeček se správnou adresou a heslem. Všecko správně, ale když kliknu na PŘIHLÁSIT SE, nic se nestane, naskočí to znovu, jen kurzor bliká před heslem. A to i vpřípadě, že to všecko znovu zadám správně. Mobil nic nehlásí. *plac*Zajímavé je, že v Outlooku to funguje, ale bez mobilu. Outlook nemám ráda a stejně to tam také za chvíli bude s prolémem jako minule.*modla* Toto trvá už asi týden. Prosím vás poraďte mi. Ale nezapomínejte, že jsem laik a to ještě nešikovný. Jestli máte radu, tak prosím hoodně polopatě. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

2x

Problém může být na straně poskytovatele, někdy zazlobí i prohlížeč. Obecně mohu doporučit změnit poskytovatele a ze své dlouhodobé zkušenosti doporučuji Gmail.com a k němu používat nejlépe prohlížeč Chrome. Tento je vyvijen Gmailem a nejlépe podporuje všedchny funkce a vychytávky kterých má Gmail nespočet, počínaje kalendářem, přes galerie obrázků atd.

Jako program pro práci s poštou v PC doporučuji Mozilla Thunderbird: thunderbird.mozil/...

Udělat účet na Gmailu je otázkou pár minut, myslím že zvládnete klidně sama, jinak ať poradí mladí.

hodnocení

2x

Jde tedy o přihlášení na mobilu nebo na pc? Trochu jsem se v tom zamotal :)

hodnocení

Nejde se přihlásit na pc na Seznam.cz.*plac*. Ale správnost adresy se projeví i na Pošťákovi v mobilu.

Takže od začátku.
V prohlížeči zadáš www.seznam.cz
Stránka se otevře a ty vyplňuješ přihlášení? Nebo tam máš něco předepsané?
Odklepneš přihlášení a stane se co přesně?

Nic podobného se mi u žádného uživatele nestalo, leda když si přehodil klávesnici a mě speciální znaky, ale jinak ne. Stejně ti přestala běhat minulá adresa jak říkáš?

hodnocení

Jo, najede mi stránka www.seznam.cz a tam vpravo nahoře je pošta. Počet mailů a od koho jsou. Nepřečtené tučně. Vždycky, když jsem na mail klikla, nejela mi celá pošta a ten kliknutý se otevřel. Velice snadné, bez problémů.*palec* Ale teď, když kliknu na příchozí mail, který na té stránce je viditelný a najedu-li krzorem, čitelný, rozbalí se mi přihlašovací stránka, s rámečkem, na kterou se přihlásit nemohu. A tedy se nemohu do pošty dostat. Je to o nervy! *zed*Děkuji, že se mi snažíte pomoci. Fakt jsem absolutně bezradná.

ahasver4*

Jestli je tam ten seznam mailů,znamená to,že jste přihlášená.Nevidím důvod,proč by se mail neměl zobrazit.Tak cvičně bych to projel .. slunecnice.cz/...

ale moc nedoufám,jen co to udělá.Je to záhada.Jak jsem psal výše,stalo se mi to ale po pár dnech se mi to samo upravilo.

doplněno 02.12.11 17:02:

Zkuste si ještě změnit heslo podle obrázku,jinak fakt nevím...

doplněno 02.12.11 17:15:

A jaký používáte prohlížeč?Dělá to v IE?

doplněno 02.12.11 17:18:

Vyzkoušejte více prohlížečů...

Nelze se přihlásit

ahasver4*
hodnocení

0x

Vím o čem mluvíte,mě to dělalo podobně ale po pár dnech se to umoudřilo.Vím,že je to k vzeku ale žádným nastavením se to nespravilo.Řekl bych,že to je nějaká chyba v systému Seznamu.Asi to není to co jste chtěla ale jen jsem chtěl popsat svoji zkušenost s tímto problémem.

hodnocení

Děkuji za snahu pomoci. Ale spravilo se to samo. Otevřela jsem seznam a nebyla jsem tam přihlášená. Když jsem se přihlásila, naskočila mi i pošta bez problémů taková, jaká má být. :) Několikrát jsem se v posledních dnech odhlašovala, ale nepomohlo to. Teď se umoudřil a já jsem šťastná *ua*

ahasver4*

Přesně toto jsem psal ve svém prvním příspěvku.Je to chyba Seznamu...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]