Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s monitorem,attention out of range

Od: skull145 odpovědí: 6 změna:

Dobry den,dnes mi prisla hra jmenem Krizaci : Kralostvi Nebeske a kdyz ji zapnu vidim jen cernou obrazovku a ramecek s oznamenim attention out of range H:75.1 KHz V: 75.0Hz.U jinych her mi to nedela jen u teto hry,normalne slysim zvuk ale video nikde :( Nevite prosim cim to muze byt? PS : Mam stary monitor,jeste takovou kravu velkou,ale jinak je vcelku novy a nemam s nim zadne jine problemy.Predem rikam ze prevysuji vsechny naroky te hry.Dekuji za pripadne odpovedi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Monitor nezvlada rozliseni a snimkovaci frekvenci, ktere mu posila grafika. Není možné před spuštěním hry nastavit nižší rozlišení hry, případně menší frekvenci?

doplněno 30.11.11 17:35:

Myslim tim takove ty "pre-setupy" kde lze nastavit prave rozliseni pro onu hru, detaily, frekvenci atd atd...

Ale podle te hlasky to vypada spis na nejakou chybku od GK .. 75 KILO Hz je fakt zbesilost :)

Postupoval bych asi takto :

1) zkusit najit patch na onu hru

2) zkontrolovat nastaveni setupu one hry

3) aktualizovat ovladace GK

dzordz*

75.1 kHz je horizontální frekvence, nejspíš při 1280*960, opačná než ta obyčejně udávaná (kterou tam má 75Hz) :)

Zdá se, že nejste sám, kdo má přesně tenhle problém, a že ho vývojáři příliš neřeší (ono tam snad rozlišení nejde ručně změnit vůbec). Pokud už máte aktuální ovladače grafiky, tak jsem našel jen tohle řešení: ReForce (RefreshForce V1.10) z pagehosting.co.uk/...

Tímhle programem smazat z nastavení zobrazení (windowsů) všechna rozlišení, která váš monitor nedokáže zobrazit. Pak hra použije některé s menší frekvencí.

skull145
hodnocení

@dzordz : Vam velmi dekuji :) Neveril bych tomu ale hra opravdu funguje,dekuji

Clovek se porad uci *dril* Ja proste bral obnovovaci frekvenci jako takovou v rozmezi 60-85 HZ , takze me tam ty KHz vylekaly a navic, kdyz monitor hlasil out of range, tak jsem to bral za jasny bug graficke karty :)

skull145
hodnocení

Dekuji za odpoved,du vse skusit

skull145
hodnocení

Sice mi to nepomohlo ale stejne vam dekuji nebot jsem mel jiz stary ovladace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]