Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze přehrát hudbu z CD na PC

Od: yukatan odpovědí: 9 změna:

Do pc vložím cd s písničkama a přehrajemi to jen část /asi 30-50s/ a pak konec. Šlo to normálně, ale čistil jsem počítač a tak si myslím, že je něco odinstalováno, ale nevím jak na to. děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Skor by som povedal ze chyba bude v CD-romke.

bena*
hodnocení

0x

Jaký program používáte? Kdyžtak zkuste obnovit systém - Start-Příslušenství-Systémové nástroje-Obnovení systému

ahasver4*
hodnocení

0x

Mohu se zeptat čím jste to čistil?Jestli to začne přehrávat,pak to nebude čištěním..

yukatan
hodnocení

čistění říkám, že jsem PC znovu nainstaloval, mám origo. instal. CD. Filmy DVD jdou přehrát i zvuk. CD písničky pouze asi 50s /pak to hlásí oprav chybu-ale po uvedeném postupu se nestane nic/.

ahasver4*

Tazateli,když napíšete,že jste čistil PC,nikdo z nás neví,že jste volil reinstal.Já bych to hledal v tom CD.Jinde se přehrají normálně?

ahasver4*

A v čem se Vám to přehrává?Zkuste si nainstalovat... slunecnice.cz/...

yukatan
hodnocení

Dobrý den, na Slunečnici jsem vlc MP instaloval, hlásí, že jej mám nainstalované a hlásí to stejnou chybu.

ahasver4*

Dobrý den,spusťte opravu chkdsk.Start Počítač pravým klikem na Disk Sdílení Nástroje Kontrola chyb Naplánovat kontrolu při příštím spuštění.A restart.Nebo chkdsk spustit rovnou z příkazového řádku.někde v systému bude chyba..

doplněno 13.12.11 08:40:

Ale nenapsal jste,jestli jste to CD zkoušel jinde,zda je funkční...

doplněno 13.12.11 08:52:

Byl jsem nějak moc rychlý,ten chkdsk Vám asi nepomůže ..Ale neuškodí...

dzordz*

Hlásí to oprav chybu? To jako že ten přehrávací program spadne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]