Nejste přihlášen/a.
Do pc vložím cd s písničkama a přehrajemi to jen část /asi 30-50s/ a pak konec. Šlo to normálně, ale čistil jsem počítač a tak si myslím, že je něco odinstalováno, ale nevím jak na to. děkuji.
čistění říkám, že jsem PC znovu nainstaloval, mám origo. instal. CD. Filmy DVD jdou přehrát i zvuk. CD písničky pouze asi 50s /pak to hlásí oprav chybu-ale po uvedeném postupu se nestane nic/.
Tazateli,když napíšete,že jste čistil PC,nikdo z nás neví,že jste volil reinstal.Já bych to hledal v tom CD.Jinde se přehrají normálně?
Dobrý den, na Slunečnici jsem vlc MP instaloval, hlásí, že jej mám nainstalované a hlásí to stejnou chybu.
Dobrý den,spusťte opravu chkdsk.Start Počítač pravým klikem na Disk Sdílení Nástroje Kontrola chyb Naplánovat kontrolu při příštím spuštění.A restart.Nebo chkdsk spustit rovnou z příkazového řádku.někde v systému bude chyba..
doplněno 13.12.11 08:40:Ale nenapsal jste,jestli jste to CD zkoušel jinde,zda je funkční...
doplněno 13.12.11 08:52:Byl jsem nějak moc rychlý,ten chkdsk Vám asi nepomůže ..Ale neuškodí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.