Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který notebook vybrat

Od: jk82® odpovědí: 7 změna:

chci si pořídit nový notebook vlastnil jsem msi600gx px který šel po třech letech do kytek, tak že už do msi nepůjdu a rozhoduju se mezi asusem czechcomputer.cz/... lenovem czechcomputer.cz/... notebook bude používán( obč, hraní nových her, filmů atd ) chtěl bych vědět jaká je kvalitá spracování těchto značek ,který by ste vybrali ,děkují.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

noproblemo*
hodnocení

2x

nekoukal jsem na konkrétní rozdíly, ale za mě určitě Lenovo

jeden notebook od nich mám a naprostá spokojenost...hlavně konstrukčně mi to přišlo úplně někde jinde

ahasver4*
hodnocení

0x

Za mě Asus,taky jsem s ním hodně spokojenej...

petr123*
hodnocení

0x

Obecně vzato je čínské Lenovo jako "bývalé IBM" o něco vyšší kvalita. Ale platí to především u vyšších modelů, to co máš vybrané je střední třída a tam ten rozdíl nebude velký.

Zkusil bych si ho prohlédnout osobně, zkusit klávesnici, kvalitu displeje a vybíral bych podle toho. Pokud by se mi při tom zkoušení stály rovnocené tak bych asi bral Lenovo, pokud by se mi zdála podstatně příjemnější práce na Asusu tak bych se ho asi až tak nebál. Navíc u toho Asusu by mohlo být výhodou USB 3, ale záleží jak ten komp využíváš.

sambi*
hodnocení

0x

Doporučuji Asus jsem s ním zcela spokojen, jinak návod jak si vybrat notebook nalezneš na těchto stránkách:

Jak si vybrat not/...

jimmyfloyd*

já bych šel do tohoto , nemohu si na něho stěžovat,

czc.cz/...

3kg notebook *smich*, to je opravdu lepší si pořídit normální stolní PC...

jimmyfloyd*

bež domů živočichu. 3 kg? to je tak strašně těžký a basu piva co tahaš z krámu každej tejden ti připadá lehká?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]