Nejste přihlášen/a.
poradite nekdo,.nejde mi na Vistu ,vyhleda mi to zastarale i nove ale pak nejdou nainstalovat.Na xp.mi to funguje.dekuji
S ovladači opatrně. U nich neplatí, že nejnovější je zároveň nejlepší. Pokud nemáš nějaký rozumný důvod (něco ti nejde, nebo je to doporučeno kvůli nějaké náročné hře), tak to neaktualizuj a když, tak postupně. Může se ti stát, že ti nepůjde PC/notebook a pak hledat příčinu, když jsi zrovna aktualizoval 5 nějakých ovladačů...
Já bych tento program vůbec nepoužíval - je prakticky k ničmeu ve free verzi. A pokud chcete něco kvalitnějšího, doporučím Driver genius. Ale většinou není potřeba ovladače aktualizovat, pokud to jde, tak to nechat být. Některé jsou k dispozici i na WIndows Update, pokud dáte místo Expresních aktualizací instalovat Vlastní - jsou volitelné.
Nevím, co všichni proti Vistám tolik mají, jsou i horší operační systémy. Neříkám, že by se zrovna extra povedly, ale je řada lidí, kteří je bez problému používají. Každý systém, věc, člověk, vlastně vše má svá pro a proti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.