Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikonka příchozích emailů

Od: ringo® odpovědí: 6 změna:

Mám Vistu a účet na seznamu. Dřív když jsem surfoval a přišel mi email, takl se vpravo nahoře objevila ikonka. Pak bylo nějaké vylepšení na Mozille a já asi něco přeinstaloval a už nepoznám kdy mi přišel nový email. Co s tím? Jak to dostat do původního stavu? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Spoustu věcí řeší obnova systému...Zkuste se vrátit před to datum...

doplněno 29.11.11 11:56:

Start Ovladací panely Obnova...:)

hodnocení

Obnovu jsem dřív měl, pak se nějak zrušila a teprve nedávno /bohužel až po ztrátě ikonky/ jsem ji znovu aktivoval.

hodnocení

0x

Nevím přesně co máte na mysli, ale kontrolování nových emailů a zobrazování počtu nových zpráv v internetovém prohlížeči by mohla resit seznam listicka -> software.seznam.cz/...

hodnocení

Je pravda, že lištičku jsem odinstaloval-zdála se mi příliš vlezlá, ale asi to bylo ještě mnohem dřív, než se ztratila ta kontrolka.

sondaw*

Není lepší jak lištička nainstalovat si pošťáka?

software.seznam.c/...

Nejspíše ano. Já reagoval na dotaz, že se to zobrazovalo při surfování - čili v internetovém prohlížeči, proto mě napadla, ve spojení s emailem u seznamu, ta lištička.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]