Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi spárovat sluchátka s notebookem

Od: porkepik odpovědí: 3 změna:

Ahoj, nedávno jsem si koupil netbook Packard Bell DOT_SE-243CZ a dnes jsem zakoupil bluetooth sluchátka Creative WP-350. Bohužel mi nejdou spárovat s notebookem, nenajde žádné zařízení. Nevítě někdo, jak je to možný? Nemůže to být třeba chybějícími ovladači? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otázka, jestli bluetooth notebooku podporuje tuto službu...

castor*
hodnocení

jak podporuje? notebook bluetooth má, to stačí..

Nestačí, každé bluetoothové zařízení má nějaký seznam služeb, které podporuje a zdaleka to nemusí být úplně všechno ;). Ono se to dá někde v nastavení zjistit, tam bývá seznam služeb. Například tiskárna určitě nepůjde spárovat se sluchátkama, ale to jsem uvedl jako extrém *smich*. NAPŘÍKLAD: Co se týká notebooku a zvukových zařízení, tak se ti třeba spáruje s mobilem a reprák notebooku bude chodit jako hlasité handsfree, ale už nemusí fungovat to aby zvuk notebooku přes bluetooth fungoval do sluchátek, atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]