Nejste přihlášen/a.
Mám ve svém PC 1GB RAM typu DDR2. Z diagnostiky jsem se dočetl, že max. velikost RAM je 2GB. To znamená, že když chci přidat RAM, tak jen o velikosti 1GB? Větší RAMku mít prostě nemůžu?
doplněno 28.11.11 19:55:Jo a dočetl jsem se, že rychlost paměti je : DDR2-667(333MHz). Co znamená číslo 667?
Paměť typu Double Data Rate má dvojnásobnou přenosovou rychlost oproti obyčejné SDRAM na stejné frekvenci. Data se vystavují na sběrnici (a čtou/zapisují) při nástupní i při sestupné hraně hodinového signálu. Takže frekvence je to poloviční číslo v MHz, ale přenosová rychlost vlastně odpovídá tomuhle označení.
já bych zase uvážil jestli to má vůbec cenu to zvětšovat , nechci ti nějak ten počítač hanit. ale to můžeš všechno vyměnit , taky jsem chtěl zlepšit stolní pc . procík intel 3,0GB jedno jádro, 1GB ram , 256mb graf, 400GB HDD, ale nic by mě nepasovalo do nové desky . pouze bych to přidal jenom o něco a peníze vyhozený.
radši jsem si pořídil notebook s procíkem core i5 2,3GB turbo 2,9GB, 8gb ramek, 2 GB grafiku, 750GB HDD za 17,5 tis.
a baterka na usporáka vydrží až 4,5hodiny 2,5 filmu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.