MOhl by mi prosim nekdo poradit? mám měsíc starou paměťovou kartu 1GB nedávno mi foťák začal hlásit po zapnutí chyba karty. Tak jsem našel jinou, starší která má 32MB a v pořádku funguje Co s tim aby mi fungovala ta 1GB? Je mi jasné že fotky na kartě už jsou ztracené ale jak udělat aby fungovala? Předem díky
Fotky ztracené nejsou, existuje na to spec. software, ale asi by tě to stálo víc energie, než je jejich hodnota. Nejdřív bych zkusil kartu zformátovat, tvůj fotoaparát si s tím jistě poradí. Pokud to nepomůže, tak reklamovat.
Pokud se budeš pokoušet fotky z karty zachraňovat, určitě ji předen neformátuj. To by sis moc nepomohl. Pokus se o přečtení karty přímo v nějaké čtečce, ne fotoaparátu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.